Vedete din Romania

#bucatarie #frumusete #izolare #adelina pestritu

Adelina Pestritu, despre perioada de izolare: "Vreau sa ma trezesc fara teama, sa nu mai am ganduri apasatoare"

Adelina Pestritu sta inchisa in casa de pe data de 24 februarie, de cand s-a intors de la Saptamana Modei de la Milano. Ea isi petrece mult timp cu fetita sa in fiecare zi, dar se ocupa si de ea si nu renunta la ritualurile de frumusete cu care este obisnuita. Dar intra si in bucatarie pentru ca ii place sa gateasca.

Vedeta duce dorul persoanelor dragi si a prietenilor in aceasta perioada si cel mai mult isi doreste sa scape de aceasta teama care a pus stapanire pe toata lumea din cauza coronavirusului.

"Mi-e dor de viata pe care o aveam inainte. Sa ma vad cu cei dragi, prieteni, familie, sa beau o cafea asezata la un coffee boutique in centrul orașului si sa privesc oamenii de pe strada, sa conduc, sa am intalniri fizice cu cei cu care colaborez, sa ma trezesc fara teama, sa nu mai am ganduri apasatoare si nesiguranta zilei de maine, sa aud mai mult vesti bune, sa imi pot face planuri pe termen lung. Mi-e dor de tot," a marturisit Adelina Pestritu pentru VIVA!.

"Imi place sa imi respect pielea"

Fosta prezentatoare are grija de ea si se ingrijeste fara sa tina cont ca este in izolare si sta toata ziua numai in casa.

"Imi place sa imi respect pielea indiferent de vremuri. Este un lucru pe care il fac mai mult pentru psihicul meu. As putea spune ca am un mic spa la mine acasa. Obisnuiesc sa fac scrub, sa-mi pun masti faciale, sa fac bai cu sare si sa folosesc creme cu puternic factor de hidratare," a mai spus Adelina Pestritu.

"Nu sunt un dezastru in bucatarie"

Dar Adelina nu sta numai in fata oglinzii. Ea intra si in bucatarie pentru ca ii place sa gateasca si experimenteaza retete noi. Chiar daca, uneori, mai da si rateuri.

"Gatesc constant si imi place. Am descoperit si cateva retete noi, dar am si eșuat uneori. Zilele trecute am vrut sa fac pizza si drojdia m-a pus in dificultate, pentru ca nu a vrut deloc sa creasca, asa ca preparatul meu a ajuns direct la gunoi. Fac prajituri, chiftelute, sarmale, ciorbe sau garnituri. Nu ma pot plange ca nu stiu sa gatesc, dar mi se mai intampla sa si ratez unele retete. Daca sotul meu, care este foarte pretentios, se bucura de ceea ce gatesc eu, inseamna ca nu sunt deloc un dezastru in bucatarie," a afirmat vedeta.

Aceasta a vorbit si despre gandul care o sperie cel mai tare in aceasta perioada.

"Ca nu stim cand se va termina totul si cum. Este o frica de necunoscut," a spus Adelina Pestritu.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare