Vedete din Romania

#Adele sarcina #Adele barba #vedete extern #showbiz #adele

Adele: “Am avut barba si sunt mandra de asta”

Celebra cantareata britanica le-a marturisit fanilor, in timpul unui concert din Glasgow ca, in timp ce era insarcinata cu fiul ei, Angelo, i-a crescut barba din cauza hormonilor, scrie contactmusic.com, citat de Mediafax.

Acest simptom este unul mai raspandit decat s-ar crede, intampinat de multe femei in timpul sarcinii. Actrita Drew Barrymore a declarat in 2013 ca, in timp ce era insarcinata cu cel de-al doilea copil, i-a crescut un “barbison de toata frumusetea”.

In timpul concertului din Glasgow, intre doua melodii, Adele le-a povestit fanilor, amuzata, de transformarea prin care a trecut. 

“In timp ce eram insarcinata, aveam atat de mult testosteron in mine, incat am reusit sa cresc o barba. Am tuns-o aseara. Va spun adevarul, nu este o gluma. Chiar am avut barba si sunt mandra de asta. Am numit-o Larry”, a declarat artista, spre uimirea fanilor. Acest lucru nu este unul anormal, dar se intampla din cauza nivelurilor ridicate de estrogen, nu testosteron, asa cum a crezut Adele.

Artista a facut declaratia surprinzatoare in urma unei discutii despre parul facial al partenerului ei, Simon Konecki.

“Exista multe barbi frumoase pe aici. Sotul meu are o barba frumoasa pe care o mai tunde uneori cand e vara. Ma enerveaza lucrul asta, dar am si eu o barba, asa ca inteleg ca este prea cald in acel sezon”, a adaugat cantareata.

Sursa foto: Hepta
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare