Vedete din Romania

#adela popescu sarcina #vedete intern #showbiz #adela popescu

Adela Popescu: “Prima oara cand bebelusul apare la TV”

Desi insarcinata in peste 5 luni, Adela Popescu si-a ascuns sarcina la tv. Astazi, actrita le-a facut o surpriza fanilor sai si si-a aratat pentru prima oara burtica de gravida, in cadrul emisiunii "Vorbeste lumea".

Pana acum, Adela Popescu a fost foarte discreta si si-a ascuns burtica de gravida purtand haine largi mai tot timpul. Astazi, actrita a aparut la emisiune imbracata intr-o rochita de culoare neagra, care a lasat sa se vada cat de mult a avansat sarcina.

/uploads/photos/original/168873-adela-popescu.jpg

“Este pentru prima oara cand imi arat burtica. Ca pana acum mi-am luat rochite, camasi si pantalonasi largi. E pentru prima oara cand bebelusul apare la TV. A miscat de curand si sunt foarte fericita. E un sentiment unic. Am vrut pentru prima oara sa annut aici ca totul e bine si ca lucrurile merg bine. Am intrat in trimestrul doi cu bucurie, cu fericire. Facem si ecografia, poate o si aratam”, a declarat Adela Popescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului