Vedete din Romania

# adela popescu bebelus #adela popescu

Adela Popescu, momente grele. Bebelusul ei s-a imbolnavit!

In urma cu aproape doua luni, Adela Popescu a devenit mamica. Noua postura a schimbat-o radical pe vedeta. 

Bebelusul sau a deevenit centrul universului ei, iar de curand a experimentat si o situatie delicata. Vedeta a marturisit ca micutul s-a imbolnavit si trece prin momente grele si pline de panica. 

"08:43 dimineata. Il pazesc pe bebelus de vreo doua ore. Am trecut de etapa in care fac planton sa vad daca respira, de data aceasta am observat ca are nasucul infundat, e putin agitat si mi-e teama sa nu fi luat o raceala. Asa ca il pazesc cu termometrul langa mine, batista bebelusului si nitel ser fiziologic. Nu am ce face pana se trezeste, dar nici sa dorm nu pot. Sa dorm? Pfff, ce bine suna!

Nu am folosit niciodata pana acum nici termometrul rectal, nici batbatista bebelusului, dar ma gandesc ca nu are ce sa fie prea complicat, asa ca astazi poate le inaugurez", a scris Adela Popescu pe blogul ei.
In acelasi timp, Adela a marturisit ca se simte mandra ca a reusit sa treaca cu bine de prima luna de "mamica", cea despre care se spune ca ar fi cea mai dificila.

"In primul rand imi place de noi. De mine si de Radu. Am trecut de prima luna, despre care auzisem ca e critica, fara sa ne certam nici macar o data. Asta poate si pentru ca am avut ajutor urias din partea mamei. Conteaza. Conteaza enorm.Asaaaa, iubirea vietii mele e vesela, zambeste mult, papa cu pofta, se apropie vertiginos de 5kg, nu are colici( ptiu, sa nu il deochi), nu plange la baita, incepe sa ii placa si masajul, face cacuta, pisu din plin si daca ne ajuta Cel de Sus ca noptile sa doarma si el legat aproape 4 ore, ma declar cea ma fericita mama de pe planeta. Sau hai, macar 3, dar sa stiu ca ma pot baza pe ele", a mai spus ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare