Vedete din Romania

Adela Popescu l-a parasit pe Marius Kalmar

Ceea ce se anunta a fi o poveste de dragoste mistuitoare, s-a dovedit a fi doar un foc de paie . In urma cu cateva zile, iubirea dintre Adela Popescu si Marius Kalmar a luat sfarsit fara prea multe "negocieri", relateaza Cancan.

Potrivit unor surse, actrita a fost cea care a pus punct, iar ruptura s-a produs intr-o maniera cat se poate de eleganta. Cu toate acestea, motivele raman inca un mister. Unul ar fi, insa, faptul ca amandoi erau atat de ocupati, incat clipele petrecute impreuna erau din ce in ce mai putine.

In timp ce el este ocupat cu afacerile, Adela se imparte cu greu intre cursurile de la UNATC si platoul de filmare de la Acasa TV, unde realizeaza o emisiune zilnica alaturi de Cabral si interpreteaza un rol in serialul TV "Razboiul sexelor".

Separarea vine intr-un moment in care Adela se gandea serios sa-l prezinte familiei sale din Susani, Valcea. Apropiatii sai sustin chiar ca planuise sa-l duca acasa de Paste. S-a produs, insa, un "scurtcircuit" intre ei si blonda a decis sa puna capat acestui amor.

Cert este ca desi episodul este inca proaspat, Adela la depasit destul de usor. De cateva zile actrita isi vede de scoala si iese din ce in ce mai des cu colegii si prietenii, mai povesteste Cancan.

 

Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului