Vedete din Romania

#club #aniversare #adela popescu

Adela Popescu, aniversare in clubul iubitului

De ziua ei, Adela Popescu a imbracat o rochie facuta prin telefon si a fost trimisa la bucatarie. Ea a petrecut impreuna cu prietenii apropiati in clubul Tribute, care a fost deschis de curand in Capitala de catre iubitul ei, Marius Kalmar .

Interpreta rolului principal din “Aniela” a implinit 23 de ani pe 8 octombrie si a intarziat la propria petrecere din cauza filmarilor pentru noua telenovela a postului Acasa TV. In clubul iubitului ei o asteptau insa prietenii apropiati - Mihai Petre, Iuliana Luciu , Dana Dembinski, Nicoleta Luciu si iubitul ei, Zsolt Csergo, Loredana si Razvan Fodor , dar si Adelina Chivu, Ioan Andone, Elena Gheorghe, Corina Ciorba si Nelu Bud, impreuna cu care s-a distrat mai bine decat la petrecerea de majorat.

Cadourile au fost multe si mai ales cele pe care si le-a dorit vedeta
. “Cel mai placut moment al unei aniversari e cand desfaci cadourile si constati ca toti te cunosc suficient de bine incat sa-ti daruiasca ce ti-ai dori. Am primit un tablou facut special pentru mine, carti, hainute si bijuterii foarte frumoase. Mama mi-a luat o masina de facut paine, iar matusa, un sistem de gatit cu aburi, semn ca trebuie sa stau mai mult in bucatarie”, a povestit Adela, pentru Ziarul Ring.

Insa aniversarea nu a fost lipsita de emotii pentru sarbatorita. Astfel, in ziua petrecerii, vedeta Acasa TV si-a dat seama ca nu are vestimentatie potrivita pentru propria petrecere. “In ziua petrecerii, cand eram la filmari, am realizat ca n-am cu ce sa ma imbrac seara. Asa ca am sunat-o pe doamna Lili, de la croitoria din Buftea, i-am explicat la telefon cam ce mi-as dori sa port seara, am incercat sa facem impreuna un model si, dupa o ora, rochia era gata”, a adaugat actrita din Aniela.

Adela va continua insa sa-si sarbatoreasca aniversarea, si cu prietenii care nu au putut ajunge la petrecere. Astfel, Dana Rogoz, Corina Hera, Diana Dumitrescu si Ruxandra Ion care au fost plecate la Paris vor avea parte de o petrecere separata intr-una din zilele urmatoare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare