Vedete din Romania

#radu valcan #adela popescu #cearta

Adela Popescu, adevarul despre relatia cu Radu Valcan. "Se cearta cu mine"

Ca in orice cuplu, si in casnicia lui Radu Valcan cu Adela Popescu exista momente in care apar discutii si neintelegeri, asa cum recunoaste chiar Adela.

Adela Popescu si Radu Valcan formeaza unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul romanesc. Cei doi s-au intalnit acum multi ani pe platourile de filmare, s-au casatorit in 2015, iar in prezent au trei baietei.

Desi par cuplul perfect, Adela Popescu a recunoscut ca apar si discutii intre ea si sotul sau. Cu toate acestea, cei doi pun intotdeauna familia pe primul loc, indiferent de neintelegeri, care sunt intotdeauna trecatoare si, cel mai important, nu stau suparati unul pe altul pentru mult timp.

Noua ne lipsesc multe lucruri, dar nu ne lipsesc alea esentiale. Amandoi ne dorim acelasi lucru, adica aveam aceeasi tinta, care nu inseamna vrem sa ne facem casa nu stiu unde sau vrem sa ne schimbam masina, nu asta! Pentru noi familia este cel mai important lucru si cand ai acest tel in minte permanent, tu stii ca sacrifici orice pentru asta.

Nici certurile nu mai sunt la fel cand tu te gandesti cumva in economia vietii si a copilului tau, cum poate nu e bine sa asiste la anumite discutii si atunci zici: lasa-ma, ce sa ne mai certam si asa mai departe. Adica pentru noi telul asta comun ne-a salvat”, a declarat vedeta pentru playtech.ro.

Intrebata daca se simte diferenta de varsta dintre ei, Adela Popescu a raspuns intr-un mod amuzant: "Sa stii ca nu se simte". Ea a mentionat ca, desi Radu are intr-adevar multa experienta, el este mai coleric dintre cei doi. Adela a declarat ca ea este cea care pune stop intr-un fel. Radu se cearta cu ea, iar ea doar asteapta, intrebandu-l: "Baiete, hai, ce vrei? Vrei sa ne certam astazi? Ne certam. Vrei sa ne impacam? Gata!".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare