Vedete din Romania

#pauza televiziune #adela popescu #televiziune

Adela Popescu, adevarul despre pauza pe care a luat-o de la televiziune. "Trebuie sa punem putin stop"

Dupa ani buni in care a fost nelipsita de pe micile ecrane, Adela Popescu a luat o pauza de la TV si a explicat de ce a ales sa faca acest lucru.

Chiar si dupa ce a nascut al treilea copil, Adela Popescu s-a intors rapid la rolul de prezentator al emisiunii “Vorbeste lumea”. La scurt timp, vedeta a acceptat chiar sa plece in Dominicana, alaturi de Cabral, pentru a prezenta emisiunea “Sunt celebru, scapa-ma de aici”.

Dupa terminarea sezonului, toti se asteptau ca Adela Popescu sa isi reia rolul de prezentator al emisiunii “Vorbeste lumea”, insa acest lucru nu s-a intamplat.

Vedeta a vorbit recent despre motivul pentru care a luat aceasta decizie si ce se va intampla in continuare cu cariera ei

“In prima faza am senzatia ca ar trebui sa ma simt prost, ca si cum e ceva de rau. Dar a fost o alegere. Eu mi-am dorit, dupa niste ani in care am muncit foarte mult, cu copii foarte mici. M-am trezit ca sunt foarte obosita, realmente. Nu mai puteam sa fiu creativa, nu mai puteam sa ofer nimic din ce stiu eu ca pot. Atunci, am zis ca trebuie sa punem putin stop, stam putin pe acasa, dormim, mancam, stam cu copiii mai mult sau mai putin, iesim cu prietenii, nu ne grabeste nimeni, nu ne suna nimeni sa ne trimita in anumite locuri si abia apoi cand ma simt mai cu desaga plina, o sa ma intorc. Da, acum au inceput, bineinteles, niste discutii. Analizam ce variante ar fi, ce ne place si ce ni se potriveste. O sa ma vedeti, sigur”, a declarat Adela Popescu pentru Ego.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului