Vedete din Romania

#Adela Popescu a nascut #adela popescu

Adela Popescu a nascut. Prima imagine dupa 5 ore de travaliu!

Adela Popescu a devenit mamica pentru a doua oara! Desi a nascut ieri, prezentatoarea de la “Vorbeste lumea” si-a anuntat astazi prietenii virtuali despre fericitul eveniment!

Alaturi de mesajul in care a anuntat nasterea celui de-al doilea baietel, vedeta a publicat si o fotografie de la clinica privata, dupa cinci ore de travaliu.

"Gataaa! Uraaaaa! Iata chipul meu obosit, imediat ce am iesit din sala, dupa cinci ore de travaliu. O fotografie mai buna nu am, dar sper sa simtiti si voi fericirea nemasurata pe care o simt eu ca „flatiolul” e bine, sanatos, voios si mancacios. Va pupam toti patru!”, a fost descrierea fotografiei prin care a anuntat ca a devenit mamica pentru a doua oara.

La randul lui, Radu Valcan a publicat o fotografie emotionanta din maternitate!

Primele declaratii ale Adelei Popescu dupa ce a adus pe lume al doilea copil

Astazi, prezentatoarea tv a intrat in direct in cadrul emisiunii „Vorbeste lumea” si a declarat ca nasterea a decurs bine si ca atat ea, cat si bebelutul se simt foarte bine.

„S-a nascut ieri dimineata la 10:16. Alexandru a fost la 11:06. E frumusel ca tatal. Am mai primit si cateva remarci, cum ca ar semana si cu mama. Personal mi se pare ca seamana cu bunica lui Radu. Cred ca va avea ochii albastri. I-a adus si fratiorul o jucarie. A fost un sfat pe care l-am primit de la psihologi, sa primeasca un cadou de la fratior. Sunt foarte bine, ma bucur ca am reusit sa ma chinui atat. Cred ca mai stau o zi-doua in maternitate”, a declarat ea pentru ProTv.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului