Vedete din Romania

#umilire #Adda #crbl

ADDA, umilita de CRBL. Ce i-ar fi facut artisul: "M-am intors plangand"

Desi in urma cu 10 ani scoteau o piesa de mare succes, ADDA si CRBL au avut un conflict despre care artista a vorbit recent.

Colaborarea dintre cei doi i-a adus suferinta ADDEI, simtindu-se umilita de CRBL. Potivit spynews.ro, artista, in varsta de 30 de ani, sustine ca CRBL a avut mai multe iesiri nervoase la adresa ei.

„Ma sunat CRBL si mi-a spus ca nu este posibil sa am eu doua momente (n.r. intr-o emisiune). Sa ma intorc acasa, caci altfel va face scandal. Asa ca m-am intors plangand, dar asta nu avea sa fie tot. La Forza ZU, cand ma pregateam sa intru pe scena din nou, am dat nas in nas cu CRBL. Mi-a spus ca nu voi urca pe scena cu el, pentru ca nu am fost la toate repetitiile.

Mi-a spus ca mi-a lasat vocea pe piesa si in momentul in care va intra refrenul o sa apara o poza cu mine, deci nu mai era nevoie sa urc. Am simtit ca imi pica cerul in cap, imi venea sa-l bat, sa urc pe scena si sa-l arunc in multime”, a povestit ADDA, potrivit sursei citate.

Ulterior, CRBL ar fi constientizat faptul ca a fost prea dur si i-ar fi cerut scuze ADDEI. „Nu a spus nimic trei ani, apoi m-am trezit cu un mesaj de la el in care si-a cerut scuze pentru tot”, a mai spus Adda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului