Vedete din Romania

# internata de urgenta #actrita #spital #anca pandrea

Actrita Anca Pandrea, de urgenta la spital! A fost gasita intr-o balta de sange

Momente cumplite pentru actrita Anca Pandrea. Aceasta a ajuns de urgenta la spital dupa ce a fost gasita de vecini, zacand in curte, intr-o balta de sange.

Inainte de incident, actrita a participat la un eveniment cultural. Potrivit antena3.ro, actrita nu s-a simtit prea bine in timpul evenimentului.

Din fericire, vaduva lui Iurie Darie a fost gasita la timp de vecinii care au sunat imediat la ambulanta. Acceasta a fost preluata de medici si transportata de urgenta la spitalul Floreasca. Medicii au reusit sa o stabilizeze, iar acum se afla in stare buna.

Nu este prima oara cand aceasta are probleme. Actrita a mai ajuns la spital cu probleme grave, insa prefera sa nu se gandeasca la ele si sa mearga mai departe, dupa cum marturisea chiar ea intr-un interviu acordat pentru libertatea.ro.

"Am avut probleme de sanatate si le am. Le port cu sfintenie. Am avut un aparat, am stat pe oxigen trei luni, acum nu mai am nevoie.

Am insuficienta cardiaca, insuficienta pulmonara, ulcer, dar nici nu mai stiu, toate de gradul 3, al patrulea e… definitiv. Dar nu le iau in seama. Daca le iau in seama, atunci ce fac cu Iura, ce-i spun? Uite stii, ma doare aia si aia. Nu, nu ma doare nimic. Ma doare tot, dar de fapt nu ma doare nimic, puiul meu", a marturisit Anca Pandrea, pentru libertatea.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare