Vedete din Romania

#Radu Beligan internat #vedete intern #showbiz #radu beligan

Actorul Radu Beligan, internat la Elias!

Radu Beligan, in varsta de 96 de ani, a ajuns astazi la Spitalul Elias. Actorul s-a simtit rau in ultimele zile, iar medicii au constatat ca are o infectie urinara si au decis sa-l tina in spital pentru a-i administra tratamentul necesar.

Din cauza problemelor de sanatate, actorul a amanat spectacol ce trebuia sa aiba loc la inceputul acestei saptamani.

“Maestrul a suferit o mica interventie. A fost mai mult o sperietura dat fiind si varsta dansului, tocmai de aceea s-a decis si amanarea spectacolului. A avut o infectie urinara si a fost tratat la Spitalul Elias. Acum este bine, iar spectacolele au fost reluate. Pe 27 noiembrie joaca la Sinaia”, a declarat o sursa din echipa maestrului Radu Beligan.

Radu Beligan s-a nascut pe 14 decembrie 1918 si are o bogata activitate in teatru, film, televiziune si radio. Actorul a fost ales membru de onoare al Academiei Romane in 2004, iar la 15 decembrie 2013 a fost inclus in Cartea Recordurilor pentru ca era cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena unui teatru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului