Vedete din Romania

# constantin zamfirescu #cancer

Gogoasa, din "Trasnitii", diagnosticat cu cancer

Actorul Constantin Zamfirescu, cunoscut pentru rolul "Gogoaşă", din serialul TV "Trăsniţii", trece prin momente dramatice. A fost diagnosticat cu cancer si are nevoie urgenta de sange. Colegii actorului au facut un apel pe reteaua de socializare Facebook.  

"Colegul nostru are nevoie de sânge. Orice grupă. Nu am fi vrut să facem asta! Nu v-am fi scris nimic despre situația prin care trece, dar urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi.A fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical a cerut să găsim măcar un donator care să facă acest gest umanitar. Din păcate, în urma analizelor, noi nu putem dona!

Oricine va dori să facă asta, va trebui să specifice că donează pentru Constantin Zamfirescu și spitalul Carol Davilla. Cuvintele de mulțumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea noastră. Și sunt mulți care au nevoie. Zamzu are A2", au scris colegii săi din Trupa Sabotorii pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului