Vedete din Romania

#fcsb #gigi becali #avere #adevar

Abia acum s-a aflat adevarul despre averea lui Gigi Becali! Cati bani ar avea patronul de la FCSB

Este foarte bine cunoscut faptul ca Gigi Becali este unul dintre cei mai bogati romani, insa unele voci afirma ca el chiar s-ar afla pe primul loc in topul miliardarilor din tara nostra.

 

Chiar daca topurile de specialitate, realizate de Forbes si Capital, afirma ca patronul de la FCSB ar avea o avere de aproximativ 400 de milioane de euro, Dumitru Dragomir afirma ca Gigi Becali ar putea avea in conturi de trei ori aceasta suma! Insa cum este posibil acest lucru? A spus-o chiar fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

„Ascultati-ma bine ca va zic. Eu sunt unul dintre putinii oameni care stiu: Gigi Becali este cel mai bogat om din Romania la ora actuala, cu mult peste Ion Tiriac. Are mii de hectare de pamant agricol si nu numai. Are mii de hectare de padure. Eu stiu ce vorbesc. El are atatia bani incat noi nici nu putem gandi. A vandut terenuri de 100 de milioane de euro. A inteles capitalismul mai bine decat orice. El a rezistat din punct de vedere financiar, in rest s-au facut praf echipele”, a spus Dumitru Dragomir, citat de Gazeta Sporturilor.

Cel supranumit „Corleone” a mers insa mai departe, dupa cum noteaza cei de la Digi Sport, si a spus suma pe care ar putea sa o aiba in conturi Gigi Becali, daca vinde toate terenurile pe care le detine.

„Gigi Becali are pamanturi de cel putin un miliard si jumatate acum. Pai nu stie nimeni, nici nu stiu daca am dreptul sa spun. Are padure si din subventie poate sa traiasca oriunde in lume, fara sa mai munceasca el si copiii lui toata viata. Are mii de hectare de padure! Pe asta n-o stie nimeni! Nici eu nu stiu daca e bine sa spun sau nu, ca se supara, va dati seama. Pamantul lui Gigi Becali costa acum 300 de euro metrul, sub 250 de euro nu se vinde. In doi-trei ani, se vinde cu 800 de euro. Din punctul meu de vedere, are peste doua miliarde. Convingerea mea este ca, daca traieste cinci mii de ani, nu poate sa ramana fara bani”, a afirmat Dumitru Dragomir.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare