Vedete din Romania

#showbiz #vedete intern #Cristina Ciobanasu #Vlad Gherman #cere in casatorie

Abia a facut 18 ani si se marita! Iata modul romantic in care a fost ceruta de sotie o vedeta de la noi

Cristina Ciobanasu se marita! Alesul este nimeni altul decat Vlad Gherman, colegul sau din trupa "One", tanarul care i-a cucerit inima inca de acum doi ani.

Chiar in ziua in care Cristina a implinit 18 ani, Vlad a cerut-o de sotie. "Hai ca va zic!! Un inel de logodna! :) Cine vrea sa creada ca e prea devreme n-are decat sa zica asta, dar atata timp cat asta am simtit asta am facut!", a scris Vlad pe blogul trupei "One". Artistul e descris momentul extrem de emotionant.

"La ora 8 am ajuns la restaurant si am inceput sa povestesc cu Criss tot felul de lucruri. Ceva nu era in regula. Criss era putin obosita si melancolica. Asta mi-a ingreunat sarcina! Ce sa mai... dupa ce am mancat felul principal simteam cum imi vine sa lesin. Stiam ca in cateva minute va incepe piesa sa cante, tortul cu «Marry me» sa vina si eu sa ma pun in genunchi si sa pun intrebarea magica.

Criss a primit un telefon de «La multi ani!» de la finii ei si a inceput sa povesteasca la telefon moment in care mi s-au taiat picioarele. Brusc in tot restaurantul se auzea piesa - I wanna grow old with you -, iar ospatarul venea cu tortul. In momentul ala i-am facut semn lui Criss sa inchida telefonul dar ea intra si mai profund in conversatie. Pana la urma am convins-o sa inchida dandu-si seama ca urmeaza o surpriza.

Ospatarul i-a pus tortul in fata iar Criss a ramas blocata cu fata in farfurie. A inceput sa rada iar dupa cateva secunde i-au curs lacrimile. Pe farfurie scria «Merry me» in loc de «Marry me» si ne-am gandit ca pana si bucatarul s-a emotionat atunci cand a stiut ca pregateste farfuria pentru un asa eveniment! Am zambit si eu, mi-au dat lacrimile si m-am ridicat de la masa pentru ca totul sa fie ca la carte. Am intrebat-o daca nu ii se pare ca prenumele ei se potriveste mai bine cu numele meu, am scos cutia cu inelul, am intrebat-o daca vrea sa fie sotia mea si dupa ce si-a stapanit cu greu lacrimile a zis DAAA!!!!!!!!!", a povestit Vlad.

Criss si Vlad sunt impreuna de doi ani si jumatate. Cei doi s-au indragostit pe platourile de filmare ale serialului "Pariu cu viata".

Citeste si:

Andreea Marin dezvaluie secretul casnicieiei. Cum il face fericit noaptea pe Tuncay

Oana si Viorel, divort din lipsa de sex. Psihologul: trebuie sa faca terapie

O alta vedeta ProTv, din octombrie la Antena 1. Cine "Danseaza printre stele"

Sursa foto: oneband.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare