Vedete din Romania

#leonard miron

A recunoscut ca e gay si i-a facut un cadou de mii de euro iubitului! Cine e barbatul celebru din Romania care nu se mai ascunde

Ajuns la 53 de ani, Leonard Miron, fosta vedeta a postului TVR, s-a retras din lumina reflectoarelor si a plecat de mult timp din Romania.

 

Departe de tara, el se bucura de viata alaturi de iubitul sau, Leonard Miron recunoscand in trecut ca este gay. Iar zilele treute, fostul prezentator l-a sarbatorit pe Miguel, cel alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste.

“Miguel mi-a spus: «Dumnezeule, este pentru prima oara in viata mea cand am sase petreceri de ziua mea». Croaziera asta a fost cadoul meu, iar cand am fost in Barcelona m-am gandit sa ne mutam de pe un vas mare pe un vas mic. In Barcelona am inchiriat un iaht. A fost absolut genial. Omul asta merita. Noi suntem genul mai lenesi. A te duce pe un vas de croaziera nu este foarte scump. Cabinele, aici, pentru o saptamana, incep de la 500 de euro de persoana, ceea ce inseamna 1.000 de euro de familie. Copiii merg gratis si totul este inclus, mancare, bautura, distractie, tot ceea ce vreti”, a spus Leonard Miron, potrivit celor de la Spynews.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului