Vedete din Romania

#robin gibb #moarte robin gibb #mostenitori robin gibb

A inceputul razboiul pe averea lui Robin Gibb

Averea pe care Robin Gibb, fostul component al trupei Bee Gees, le-a lasat-o mostenitorilor, se situeaza undeva in jurul valorii de 140 de milioane de lire sterline.

In urma artistului au ramas sotia- Dwina, cei trei copii rezultati din doua mariaje, dar si o fosta amanta, alaturi de care Gibb a avut o fetita, Snow Robin.

Ultima sotie a lui Robin Gibb se teme ca amanta cantaretului- Claire Yang, va face tot ce-i va sta in putinta pentru a pune mana pe mostenirea de 140 de milioane de lire sterline. Cu toate ca in luna ianuarie a acestui an, fosta menajera a primit 4 milioane de lire pentru a-si creste fetita, aceasta nu este multumita cu suma respectiva si considera ca ar merita mai multi bani.

"Dwina este foarte ingrijorata ca fosta menajera nu se va multumi doar cu ceea ce a primit de la Robin si ca va actiona in instanta pentru a pune mana pe o bucata si mai mare din averea muzicianului", au declarat cativa apropiatii din anturajul fostei sotii a lui Gibb.

Artistul britanic Robin Gibb, fostul membru al formatiei Bee Gees a murit zilele trecute, la varsta de 62 de ani, din cauza cancerului la ficat si colon.

Sursa foto : bittenandbound.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului