Vedete din Romania

#vedete bunici #nepoti vedete #jim carrey #charlie sheen #kiefer sutherland #Priscilla Presley

6 vedete in floarea varstei care au deja nepoti

Desi cauta sa fie mereu tinere, uneori vedetele ajung in ipostaza de a simti ca au imbatranit in momentul in care sunt anuntate de copiii lor ca vor deveni in curand bunici. Unele dintre celebritati se vad insa puse in aceasta situatie destul de prematur, chiar si la 40 de ani. Iata cateva vedete in floare varstei care au deja nepoti.

1. Charlie Sheen

Miercuri, actorul american Charlie Sheen a devenit pentru prima oara bunic, la varsta de 47 de ani, dupa ce fiica sa cea mare, Cassandra, 28 de ani, a nascut o fetita, care a primit prenumele Luna.

Desi a devenit bunic destul de devreme, actorul s-a aratat extrem de incantat de aceasta veste.

"Eu, bunic! E ca si cum lumea s-ar desparti in doua jumatati. Va fi fabulos", a declarat Charlie Shenn, in cadrul unei emisiuni.

2. Denise Iacobescu

Denise Iacobescu, in varsta de 46 de ani, este mama frumoasei cantarete Antonia. Denise a devenit bunica la varsta de 42 de ani, cand a venit pe lume micuta Maya, fetita Antoniei si a omului de afaceri Vincenzo Castellano.



3. Kiefer Sutherland

Actorul Kiefer Sutherland este campion in aceasta privinta. El a devenit bunic la varsta de 39 de ani. Cu toate acestea, Kiefer Sutherland s-a aratat mandru de nepotii si fiicele sale. "Cand sunt cu nepotii mei nimic numai conteaza. Atunci cand stau cu ei, ma simt de parca as fi castigat o medalie", a declarat Sutherland.

4. Jim Carrey

Celebrul si carismaticul actor Jim Carrey a devenit bunic la varsta de 48 de ani. El a declarat insa ca a fi bunic "este cel mai frumos sentiment din lume".


5. Priscilla Presley

Priscilla Presley, care s-a casatorit la doar 22 de ani cu celebrul cantaret Elvis Presley, a devenit bunica la varsta de 44 de ani, cand a venit pe lume nepotica sa Riley Keough.


6. Pierce Brosnan

La sase ani dupa ce a fost numit "cel mai sexy barbat in viata", actorul Pierce Brosnan a devenit si pentru prima oara bunic, la 44 de ani.

Acum insa, la 59 de ani, actorul din "James Bond" este tatal a cinci copii, are doi nepoti si imbratiseaza cu bucurie rolul de bunic.



Sursa foto: fan-lexikon.de

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului