Vedete din Romania

#pretentii exagerate #vedete pretentii #loredana groza #popcorn #haine #elicopter

5 vedete cu pretentii exagerate

Celebritatea si faima le ridica vedetelor si pretentiile. Daca la inceputul carierei abia reusesc sa stranga bani pentru a-si scoate primul album, cu timpul notorietatea lor creste vertiginos, iar standardele si pretentiile lor sunt din ce in ce mai mari. Iata cateva dintre celebritatile care au pretentii exagerate, unele chiar inedite.

1 Loredana Groza

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania. Desi are 43 de ani, Loredana a reusit sa se mentina mereu in topuri si sa se modeleze in functie de preferintele fiecarei generatii.

Celebritatea de care se bucura i-a ridicat insa si standardele de viata. Mai nou, vedeta a renuntat la deplasarea traditionala cu masina la concerte si a optat pentru un mijloc de transport pe cale aeriana: un elicopter, pentru care plateste intre 1.600 si 2.000 de euro pe ora.

"Uneori, am cate trei concerte pe zi, cu distante mari intre orase. Cateodata, am nevoie de elicopter. L-am folosit si il voi mai folosi in cazuri de urgenta", a marturisit Loredana pentru ziarulring.ro.

2 Beyonce

Pretentiile Loredanei Groza se pare ca sunt infime in comparatie cu diva americana Beyonce, care cere ca in apartamentul in care urmeaza sa fie cazata sa fie o temperatura constanta de 26 de grade, mese acoperite cu fete de mese albe, patru prosoape de baie albe, neaparat de firma, carne de pasare condimentata cu usturoi proaspat si ardei cayenne si, in plus, doreste sa bea doar Pepsi.

3 Paul McCartney

Fostul membru al trupei The Beatles isi doreste ca luminile in camera in care este cazat sa fie cu halogen si sa aiba dispozitiv de reducere a intensitatii. De asemenea, artistul cere care in camera sa sa nu fie folosite material de origine animala, precum piele sau blana.

4 Marilyn Manson

Desi nu are pretentii foarte exagerate, cantaretul Marilyn Manson are totusi cateva cereri inedite atunci cand se afla la concerte. Artistul doreste ca in camera lui sa fie mai multi ursuleti de plus gumati, floricele facute la microunde si o sticla de tarie. Insa cererea cu care ii socheaza pe majoritatea organizatorilor este aceea a unei prostituate, care sa fie cheala si fara dinti.

5 Mariah Carey

Mariah Carey a uimit intregul staff al Hotelul Hilton, cand a aparut cu un convoi de opt limuzine pline cu bagaje cu rochii si pantofi. Ajunsa in camera, vedeta s-a plans si de faptul ca apartamentul in care fusese cazata nu avea feminitate, asa ca a cerut un alt apartament care sa aiba peretii zugraviti in culori calde.

Sursa foto: ziaremondene.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare