Vedete din Romania

#vedete inteligente #vedete romania #vedete talentate

5 vedete cu IQ peste medie

Exista multe vedete in Romania care se pot lauda nu doar cu o cariera notabila, dar si cu diplome de studii cu adevarat impresionante, care le-ar fi asigurat succesul profesional chiar si departe de camerele de luat vederi.

Cateva dintre vedetele de la noi au absolvit studiile urmate cu brio, astfel ca se pot mandri cu ceva mai mult decat cu o cariera stralucita in televiziune. In cazul lor, celebritatea si intelectualitatea se completeaza perfect!

1. Mihai Traistariu

Mihai Traistariu a fost un elev eminent inca din primii ani de scoala. Acesta a participat la olimpiadele de matematica si a urmat si facultatea cu acelasi profil. Talentul muzicat si l-a descoperit abia in anul trei de facultate, cu ajutorul celui care urma sa ii fie coleg de trupa, Costi Ionita.

Mihai Traistariu a declarat ca, in copilarie, isi dorea sa devina matematician sau om de stiinta si ca nici prin cap nu i-a trecut ca se va indrepta catre o cariera artistica.

2. Simona Gherghe

Prezentatoarea de la Antena 1 a absolvit cu rezultate excelente Facultatea de Litere (sectia Franceza-Engleza) din cadrul Universitatii Al. I. Cuza din Iasi.

Cu toate ca nu s-a gandit la o cariera in televiziune, Simona Gherghe este unul dintre oamenii de baza de la Antena 1. Aceasta se poate mandri cu experiente jurnalistice impresionante.

Prezentatoarea a realizat sute de transmisiuni live, interviuri si reportaje, iar la nevoie a mers pe teren, a editat stiri si chiar le-a montat.

3. Andreea Marin

Cu o cariera absolut uimitoare si cu o experienta jurnalistica la care nu multi indraznesc sa viseze, Andreea Marin a fost atrasa de stiintele exacte, motiv pentru care, dupa terminarea liceului, a umat cursurile facultatii de Informatica din Iasi.

Abia mai tarziu si-a descoperit pasiunea pentru jurnalism, asa ca s-a inscris la facultatea de profil la BBC, Thompson Foundation si University of South Carolina.

4. Andreea Raicu

Andreea Raicu, unul dintre cele mai apreciate fashion-iconuri din Romania, nu este doar un chip frumos, ci si o minte sclipitoare. Prezentatoarea TV a urmat cursurile facultatii de Limbi Straine (engleza-italiana) a Universitatii Spiru Haret din Bucuresti.

5. Gabriela Vranceanu-Firea

Gabriela Vranceanu-Firea, fosta stirista de la Antena 1, este absolventa Facultatii de Litere din cadrul Universitatii Bucuresti, iar recent si-a finalizat doctoratul in economie, in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Sursa foto: rtv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului