Vedete din Romania

#vedete #andreea raicu #kylie minogue #anna lesko #tania budi # noroc in dragoste #vedete dragoste

4 vedete superbe, fara noroc in dragoste

Norocul in dragoste nu tine cont de statut social, aspect fizic sau de notorietate. Stau dovada in acest sens cateva vedete feminine care, pe cat de frumoase sunt, pe atat de mult ghinion au in dragoste. Iata cateva dintre cele mai sexy femei celebre a caror viata amoroasa pare sa fie mereu sortita esecului!

1. Andreea Raicu

Desi parea sa-si fi gasit fericirea alaturi de tenismenul Horia Tecau, viata amoroasa a Andreei Raicu este iarasi data peste cap. Vedeta a anuntat, in urma cu cateva zile, ca drumurile lor s-au separat si ca este, din nou, singura. Viata personala a frumoasei prezentatoare tv, in varsta de 35 de ani, a fost mereu zbuciumata si in atentia presei, dupa ce a fost implicata in relatii cu barbati cunoscuti: Cristi Chivu, Tudor Chirila, Federico Rivero sau Tudor Vasile Jr..

2. Kylie Minogue

Una dintre cele mai frumoase si elegante cantarete internationale, Kylie Minogue, este din nou singura si, in ciuda frumusetii sale rapitoare, pare sa nu isi gaseasca jumatatea, alaturi de care sa petreaca pana la adanci batraneti. Artista, in varsta de 45 de ani, a anuntat la inceputul lunii octombrie 2013 ca s-a despartit de modelul spaniol Andres Velencoso, dupa 5 ani de relatie. Prin viata vedetei au mai trecut si alte nume sonore, precum Olivier Martinez, Lenny Kravitz sau Printul Albert al II-lea de Monaco, insa niciunul nu s-a dovedit a fi sufletul ei pereche.

3. Tania Budi

Cu toate ca are 45 de ani, Tania Budi este una dintre cele mai sexy si rapitoare aparitii mondene romanesti. Cu toate acestea, vedeta este singura si nu reuseste deloc sa aiba o relatie stabila. Din portofoliul de cuceriri al modelului fac parte doar nume celebre din peisajul monden masculin autohton: Lucian Viziru, Catalin Botezatu, Adrian Cristea sau Dan Bittman.

4. Anna Lesko

Frumusetea si exotismul care o caracterizeaza pe Anna Lesko nu i-au fost talisman in dragoste. La varsta de 34 de ani, cantareata nu este implicata in nicio relatie, recunoaste ca nu a avut niciodata noroc in dragoste si ca nici nu crede ca va gasi vreodata barbatului visurilor ei. Vedeta a fost declarata, de-a lungul timpului, o devoratoare de barbati bogati si celebri. Dupa ce a fost implicata intr-o relatie cu Irinel Columbeanu, de pe urma careia a devenit celebra, vedeta a mai fost implicata in relatii amoroase si cu Elan Schwartzenberg, fostul sot al Mihaelei Radulescu, sau Codin Maticiuc, alias "Poponet".



Sursa foto: ro.omg.yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare