Vedete din Romania

#casatorie #relatii #showbiz #vedete inselate

Vedete superbe, dar inselate de soti

Sunt superbe, bogate, celebre si par sa aiba lumea la picioarele lor, mai putin fidelitatea sotilor sau cea a partenerilor lor de viata. Iata cateva celebritati feminine care, in ciuda frumusetii lor ispititoare, au fost inselate de soti!

1. Beyonce

Beyonce este una dintre cele mai frumoase si bogate femei din lume. Ea este, de asemenea, extrem de invidiata de mai toate femeile pentru mariajul sau solid cu rapperul Jay-Z, care a furat inima artistei pe cand era doar o adolescenta.

Totusi, se pare ca, in ultima vreme, apele au devenit cam tulburi si in casnicia celui mai bogat cuplu din showbizul hollywodian. Daca ar fi sa ne luam dupa ultimele zvonuri aparute in presa internationala, se pare ca mariajul lor, de aproape cinci ani, este in pericol, din cauza unei presupuse aventuri a celebrului rapper. Potrivit speculatiilor, lui Jay Z i s-ar fi aprins calcaiele dupa un superb model, Claudia Scheelan,
fosta Miss Belgia.

2. Roxana Ionescu

Roxana Ionescu, cunoscuta publicului si ca "Mama Natura", a trecut printr-o experienta dureroasa in casnicia ei anul trecut, care a determinat-o sa o incheie intr-un mod mai putin placut. Dupa ce a aflat ca sotul ei, Laurentiu Gheorghe, a inselat-o cu sora nasei lor de cununie, frumoasa vedeta a ales sa se desparta de barbatul cu care credea ca o sa-si petreaca toata viata, dupa doar 6 ani de casnicie.

CITESTE SI 

3 vedete care au acceptat infidelitatile iubitilor 

3. Alina Puscas

Alina Puscas este una dintre cele mai frumoase femei din Romania si un bine-cunoscut model pe piata internationala. Cu toate acestea, frumusetea vedetei nu l-a impiedicat pe Viktor Bieltz, barbatul cu care a ales sa-si uneasca destinul in urma cu aproximativ 6 luni, sa calce stramb si sa o insele cu o femeie misterioasa, necunoscuta publicului larg.

4. Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu este un alt exemplu care intareste ideea ca frumusetea nu este suficienta pentru a-ti tine barbatul acasa. In 2012, dupa 7 ani de relatie, frumoasa vedeta impreuna cu Zsolt Csergo au ales sa-si uneasca destinele la altar, insa la putin timp dupa aceea, sotul acesteia a fost surprins calcand stramb cu o antrenoare de fitness, Kinga Sebestyen, cu care a avut o escapada neobisnuita in Croatia.

CITESTE SI

Vedete cu idile secrete. Cine isi ascunde relatia 

Sursa foto: newhdwallpapers.in

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare