Vedete din Romania

#delia #connect-r #puya #romanian music awards #showbiz #vedete intern #reactii vedete #vedete faini

4 vedete in razboi cu fanii. Iata cine isi bate joc de admiratori!

Cap spart, intarzieri nejustificate la concerte si aruncarea la cos a darurilor primite de la admiratori sunt doar cateva dintre modurile in care unele dintre cele mai importante vedete din Romania au ales sa-si "rasplateasca" recent fanii pentru suport si loialitate. Iata ce au facut Puya, Connect-R, What's Up si Delia de au intrat in dizgratia fanilor lor!

1. What's up a spart capul unui spectactor

In weekendul ce tocmai s-a incheiat, un incident aparent tinut departe de ochii presei a marcat unul dintre cele mai importante evenimente anuale din industria muzicala - "Romanian Music Awards".

Euforia debordanta care l-a cuprins pe What's Up la castigarea celui de-al doilea premiu din cariera sa, la categoria "Cel mai bun cantec", s-a manifestat intr-un mod neasteptat. Artistul s-a aruncat exuberant printre spectactori, moment in care trofeul metalic a lovit arcada dreapta a unui fan. Artistul si-a cerut scuze, insa abia dupa ce a aflat ca incidentul a fost ceva mai grav decat paruse la momentul respectiv.

CITESTE SI:

"Vocea Romaniei" incepe maine seara! Schimbari pe ultima suta de metri
Prima zi de scoala a venit si pentru copiii vedetelor. Cat investesc parintii lor intr-o educatie de 5 stele!
Cat de mult s-a schimbat baietelul Danei Rogoz in 4 luni! Seamana acum cu Abramburica?

 


2. Puya a aruncat un cadou primit de la un fan

Faptul ca vedetele par sa isi respecte fanii doar pe hartie si atat, nu si cand vine vorba de interactiunile directe cu ei, a fost demonstrat si de hip-hoperul Puya, in cadrul aceluiasi eveniment cu traditie - Romanian Music Awards - ce a avut loc weekendul acesta la Brasov. Vedeta a fost surprinsa aruncand la gunoi un cadou primit de la un admirator, lucru care i-a atras numeroase critici in presa, dar a dat nastere si unui sir interminabil de animozitati din partea fanilor.



3. Connect-R, prea "pretios" pentru pozele cu fanii

Connect-R pare sa fi uitat ca fanii sunt cei care ii "ingroasa" constant conturile si ca nu ar exista in showbiz fara ei. Momentul neplacut in care si-a ignorat cu desavarsire o admiratoare care a vrut sa faca o poza cu el a avut loc tot in cadrul celei mai recente editii Romanian Music Awards.


 

4. Delia nu are timp de fani

Delia a fost invitata recent sa sustina un concert in judetul Bihor. Evenimentul a adunat in jurul scenei numerosi fani, care au aplaudat-o constant si au cantat cot la cot cu ea piesele lor favorite. Artista insa nu le-a raspuns cu aceeasi moneda: a intarziat in mod jenant si a urcat cu o sticla de bere in mana pe scena, din care a baut constant. Cireasa de pe tort a lipsei de respect a artistei a fost cand a plecat in graba la sfarsitul concertului, uitand ca trebuie sa-si "salute" fanii cu o sesiune de poze si autografe, care era programata in agenda evenimentului.



Sursa foto: Xfactor.a1.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare