Vedete din Romania

#shannen doherty #vedete #mihai constantin #actori #cantareti #macaulay culkin #schimbari vedete #Lulu Mihaescu

4 vedete de nerecunoscut

Trecerea anilor nu le iarta nici pe vedete si isi lasa amprente adanci asupra fizicului lor, chiar daca sufletul le ramane tanar. Astazi, multe dintre vedetele alaturi de care am copilarit s-au schimbat enorm, ajungand aproape de nerecunoscut. Iata cateva dintre acestea.

1 Mihai Constantin

Actorul Mihai Constantin a devenit celebru dupa ce a interpretat carismaticul personaj Ionica, din seria de filme "Liceeni", din anii 1980-1990. Pe atunci, Mihai Constantin era un tanar simpatic, mereu pus pe sotii, care a castigat rapid simpatia publicului.




Astazi, carismaticul Ionica s-a schimbat extrem de mult si la prima vedere cu greu l-ai recunoaste. Mihai Constantin si-a pierdut supletea de altadata, podoaba sa capilara nu mai este la fel de bogata si poarta mustata.





In prezent, Mihai Constantin isi continua cariera de actor la teatru si este vocea postului de radio Europa FM din anul 2000.

2 Lulu Mihaescu

Lulu Mihaescu a debutat in forta in lumea cinematografica in anul 1972, cucerind inimile publicului cu gingasia sa in rolul Veronicai, in pelicula cu acelasi nume. Astazi, Lulu Mihaescu este total schimbata, la varsta de 45 de ani. A renuntat la cariera sa actoriceasca la 14 ani si locuieste in Canada, unde este profesoara de pian la o scoala din Vancouver.


3 Macaulay Culkin

Macaulay Culkin a devenit unul dintre cei mai iubiti pusti din America, dupa ce a jucat in peliculele "Singur acasa", in rolul strengarului Kevin McCallister.

Talentul si spiritul sau jucaus au cucerit rapid milioane de oameni, fiind in anii '90 unul dintre cei mai apreciati tineri actori de la Hollywood.



Faima si o deceptie in dragoste l-au schimbat insa enorm pe simpaticul Kevin, care astazi este de nerecunoscut. In presa au aparut numeroase zvonuri ca actorul este dependent de droguri si ca starea sa de sanatate este foarte subreda din cauza consumului excesiv al acestor substante narcotice.


4 Shannen Doherty

Shannen Doherty, cunoscuta ca Brenda din celebrul serial "Beverly Hills 90210", s-a schimbat radical in ultimii ani. De la diva sexy, astazi, Shannen Doherty este o aparitie fada. Actrita s-a ingrasat foarte mult si adopta tinute foarte neglijente.





Sursa foto: mihaiconstantin.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare