Vedete din Romania

#vedete sexy #vedete fara inhibitii #vedete intern #showbiz #andreea antonescu #inna

4 vedete de la noi lipsite de inhibitii. Urca pe scena mai mult dezbracate

Cardiacii ar trebui sa aiba interzis la spectacolele lor. Cateva dintre artistele de la noi au trecut de bariera pudorii si urca pe scena, in fata fanilor, ultra sexy imbracate.

Andreea Antonescu

Sursa foto: facebook.com

In sutien, cu un tutu negru si cu ciorapi cu portjartier. Cu o astfel de tinuta de budoar urca mai nou Andreea Antonescu pe scenele pe care sustine spectacole in fata fanilor de toate varstele. Are 32 de ani, e mama si sotie, dar artista vrea sa demonstreze ca arata bine si ca nu are niciun fel de inhibitii.

Andreea Balan



Nici fosta sa colega de trupa Andreea Balan nu se lasa mai prejos. Si costumele de scena ale blondinei par desprinse de multe ori din filme pentru adulti. Sumare si incitante, tinutele Andreei fac furori la spectacole.

Inna



Cu o salopeta transparenta prin care se vedea tot. Asa a urcat si Inna pe scenele din toata lumea unde a sustinut concerte, starnind imaginatia multor barbati. E drept ca are o forma fizica de invidiat, motiv pentru care se poate spune ca "are cu ce se lauda".

Alexandra Stan

Sursa foto: bzi.ro

Si pentru Alexandra Stan desuurile au devenit in ultima vreme costumatie de scena, motiv pentru care diva apare adesea purtand doar sutien si slipi cu portjartier.

Sursa foto: facebook.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului