Vedete din Romania

#aparitii vedete #tinute vedete #iulia albu #cheeky girls #giulia anghelescu #comportament vedete

4 vedete care au socat prin aparitiile lor

Uneori, creativitatea de care dau dovada vedetele intrece orice imaginatie, mai ales in ceea ce priveste tinutele vestimentare. Uneori tinutele adoptate, socante la inceput, devin tendinte, insa adesea aceste exagerari sunt intentionate, multe dintre celebritatile autohtone apeland la diverse trucuri tocmai pentru a iesi in evidenta, astfel incat numele lor sa fie pe buzele tuturor. Iata cateva vedete care au uimit prin aparitiile lor inedite.

1. Iulia Albu

Fara indoiala, campioana la aparitii socante este fosta sotie a creatorului de pantofi Mihai Albu, Iulia. Prima imagine surprinzatoare pe care aceasta a oferit-o a fost machiajul grotesc pe care l-a adoptat. Usor-usor, ea s-a indreptat si catre un stil vestimentar la fel de infricosator.

Pentru ca nu era indeajuns, Iulia Albu a tinut sa aiba si un animal de companie diferit si mult mai original decat restul lumii. Ea a ales sa fie insotita peste tot de o gaina neagra, de rasa, dupa cum spunea ea, care, in plus, avea si pampers.




2. Giulia Anghelescu

De curand, si cantareatea Giulia Anghelescu a suprins la un eveniment monden recent cu tinuta sa. Aparitiile cantaretei au fost de multe ori apreciate de critici, insa, de data aceasta, vedeta a purtat o rochie inedita cu motive religioase provocand reactii din cele mai diverse. Frumoasa Giulia a marturisit insa ca rochia pe care a purtat-o este una incarcata de semnificatii.



"Rochia va face parte din noua colectie a Mariei Simion. Imprimeul este cu Sfanta Fecioara Maria de la Guadalupe, o icoana cu adevarat miraculoasa, care are o poveste extraordinara, eu m-am simtit inspirata sa o port si are o semnificatie aparte!" a declarat Giulia, pentru Acasa.ro.

De asemenea, motivele religioase au fost valorificate si de designerii Dolce&Gabbana, care a folosit icoanele si portretele religioase, dar si pietrele pretioase pentru noua colectie.

3. Surorile Cheeky Girls

Pe de alta parte, surorile Cheeky Girls, care au cunoscut succesul in America, socheaza cu aparitiile lor de fiecare data. Ele nu tin cont nicio secunda de natura locului in care se afla sau de momentul zilei, dupa cum arata tinutele lor. Ele s-au lansat in showbiz adoptand un stil vestimentar provocator, de care par extrem de indragostite. Fie ca este vorba despre o apartie la o emisiune TV, un interviu sau pur si simplu despre simpla plimbare in parc, hainele celor doua vedete sunt miniscule, lasand la vedere mai toate partile corpului.







Sursa foto: wikipedia.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare