Vedete din Romania

#vedete #cabral #teo trandafir #gabriela cristea #Stefan Stan #reinventare vedete

4 vedete care se reinventeaza in aceasta toamna

Incepand din aceasta toamna, vom avea ocazia sa revedem pe micul ecran cateva vedete foarte cunoscute, care abia asteapta sa se reinventeze si sa reintre in prima linie a prezentatorilor TV, dupa o pauza destul de lunga. Iata care vedete cauta gloria de altadata si succesul care sa le propulseze in topul preferintelor telespectatorilor.

1. Teo Trandafir

De departe, cea mai asteptata revenire din aceasta toamna este cea a lui Teo Trandafir. Dupa aproape 5 ani de absenta din platoul unei emisiuni TV, Teo a batut palma pentru a prezenta un nou show de divertisment.

Ultimii ani au fost grei pentru cea care o buna perioada de timp a fost considerata un om de televiziune fara cusur.

Teo Trandafir a renuntat la televiziune in anul 2009. A urmat o tentativa esuata de a face o cariera in politica si o incercare mai mult sau mai putin reusita de a juca intr-un serial pentru adolescenti. Acum, Teo Trandafir este pregatita sa revina la jobul care a facut-o celebra si indragita, acela de prezentatoare TV.

Din aceasta toamna, Teo va prezenta o emisiune de divertisment la Kanal D.


Sursa foto: libertatea.ro

2. Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a avut pana acum o cariera cu suisuri si coborasuri, dar viitorul suna bine pentru ea. Gabi a debutat in televiziune in urma cu aproximativ 20 de ani si a fost, pe rand, prezentatoarea rubricii meteo, apoi a celei de sport, apoi a unui matinal.

In anii 2007-2009, Gabriela Cristea a atins apogeul carierei, odata cu emisiunea "Nora pentru mama", insa anul 2012 a fost cel mai dificil pentru ea: si-a pierdut jobul, iar relatia cu sotul ei s-a deteriorat ireversibil.

Dupa un an de pauza, Gabi Cristea revine in televiziune si este pregatita sa se reinventeze odata cu debutul emisiunii "Te vreau langa mine", la Kanal D.



Sursa foto: mondenonline.ro

3. Andreea si Cabral Ibacka

In ultima perioada, cuplul Ibacka nu a facut nimic notabil, in afara de postarea unor mesaje pe retele de socializare. Din aceasta toamna, ei promit sa surprinda pe toata lumea cu noua lor emisiune, in care telespectatorii ii vor putea vedea asa cum sunt ei in viata de zi. Pentru Andreea si Cabral, "Casa Ibacka" este o metoda geniala de reinventare si de revitalizare a carierelor.


Sursa foto: click.ro

4. Stefan Stan

Scandalurile cu Andreea Mantea nu au reusit sa-l tina pe Stefan Stan in atentia publicului, asa ca artistul a fost nevoit sa gaseasca rapid o solutie prin care sa se reinventeze, sa capteze atentia presei si a fanilor. Din aceasta toamna, el va prezenta o emisiune de karaoke la Pro TV.


Sursa foto:emonden.co

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare