Vedete din Romania

#moda #andreea raicu #haine #dana rogoz #plicuri #adriana bahmuteanu #Malvina Cservenschi

4 vedete care s-au lansat recent in moda

Din ce in ce mai multe vedete autohtone cauta sa se lanseze in cat mai multe afaceri. Cum moda este una dintre marile pasiuni ale tuturor, dar si o meserie destul de banoasa, domeniul a captat si atentia vedetelor. Iata cateva dintre vedetele care s-au lansat recent in lumea modei.

1 Andreea Raicu

Prezentatoarea TV Andreea Raicu a fost mereu pasionata de lumea modei. Ea detine chiar si un blog unde are o activitate foarte intensa in acest domeniu si unde ofera diverse sfaturi despre frumusete si vestimentatie.

Implicarea sa in lumea modei nu era una iminenta. La sfarsitul anului trecut, Andreea Raicu a lansta doua linii vestimentare: Simplicity, care este o colaborare cu un brand cunoscut, si Serendipity, o colectie cu pietre pretioase.

2 Dana Rogoz

Dana Rogoz si-a lansat si ea recent propria colectie de genti, intitulata "Moon", deoarce ideea de a produce aceste posete i-a venit in luna de miere.

Dana Rogoz propune posete cu mai multe fete, care poti fi detasabile si adaptabile in functie de eveniment.

"Un plic cu un numar infinit de fete, mereu diferit si mereu in trend. Pentru ca noi, ca si Luna, in fiecare zi suntem altfel. Azi: retrasa, timida, melancolica. Maine: indrazneata, pasionala, stralucitoare", isi descrie Dana Rogoz ingenioasele posete "Moon".

3 Malvina Cservenschi

Malvina Cservenschi a renuntat la cariera in televiziune pentru a se dedica in totalitate pasiunii sale pentru design. La inceput a creat bijuterii, lansand mai multe colectii, precum "M by Malvina, "My first Diamond" si "Star Collection".

Pe 13 martie 2013, Malvina a lansat la New York si o colectie de esarfe intitulata "Marame", o colectie de esarfe inspirate din creatiile traditionale romanesti, care se bucura deja de un mare succes.

4 Adriana Bahmuteanu

Adriana Bahmuteanu isi va lansa weekendul acesta prima sa colectie vestimentara. Creatiile prezentatoarei TV sunt destinate femeilor cu forme, care cu greu isi pot gasi o vestimentatie mai eleganta.

"Ne dorim ca aceasta colectie Bahmu Atelier, intitulata "With love", sa vina mai ales in intampinarea femeilor cu forme. Cred ca exista o mare necesitate de astfel de haine pe piata; femeile mai plinute reusesc cu greu sa se imbrace frumos la evenimente deosebite", este de parere Adriana Bahmuteanu.

Sursa foto: perfecte.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare