Vedete din Romania

#casatorii vedete #intimitate cuplu #nunta #casatorii in secret #nunta intima

4 vedete care s-au casatorit in secret

Presa divulga orice moment sau secret important din viata vedetelor, fapt ce le face pe acestea sa recurga la tot felul de tertipuri pentru a nu isi expune pe tava intreaga lor viata publicului si presei dornice de cancan. Viata amoroasa a vedetelor reprezinta principala atractie a presei, insa de multe ori celebritatile au reusit sa ascunda relatiile pe care le-au avut, unele dintre ele casatorindu-se chiar si in secret. Iata cateva dintre acestea.

1 Iulia Vantur si Salman Khan

Realizatoarea TV Iulia Vantur a postat recent pe pagina sa de Facebook cateva fotografii in care apare cu un punct rosu pe frunte, semn ce ar putea indica ca vedeta s-a casatorit deja cu celebrul actor indian Salman Khan.


Iulia Vantur se afla in vacanta in India de aproape doua luni, iar presa indiana a tot speculat ca ea este noua iubita a carismaticului actor.

Aceste punct rosu se numeste Bindi, iar in religia hindusa reprezinta un fel de verigheta, care deosebeste femeile casatorite de cele necasatorite.



2 Andreea Marin si Stefan Banica Jr.

Infiripiarea relatiei dintre Andreea Marin si Stefan Banica Jr. a uimit pe toata lumea, mai ales ca inainte de a se afisa impreuna nu au dat niciun semn in acest sens. Cei doi au devenit rapid tinta mass-media, fiind vanati in permanenta. Pentru a-si pastra intimitatea, Andreea Marin si Stefan Banica Jr. au decis sa se casatoareasca in secret, departe de ochii curiosilor, in anul 2006, in Statele Unite ale Americii.

Mariajul lor a durat opt ani, anuntul divortului lor fiind facut anul acesta, in luna ianuarie pe reteaua de socializare Facebook.


3 Beyonce si Jay-Z

Beyonce si Jay-Z, unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood, au hotarat si ei sa se casatoreasca in secret in anul 2008, dupa ce presa a facut mai multe speculatii in privinta unui viitor mariaj al acestora. Desi sunt unul dintre cele mai bogate cupluri de la Hollywood, Beyonce si Jay-Z au preferat o nunta intima, chiar in apartamentul pe care il detin la New York.


4 Penelope Cruz si Javier Bardem

Actorii Penelope Cruz si Javier Bardem si-au ascuns atat de bine relatia, incat presa a aflat despre aceasta poveste de dragoste abia dupa ce acestia au anuntat ca s-au casatorit in Bahamas in anul 2010. Javier si Penelope erau insa impreuna din anul 2007.




Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare