Vedete din Romania

#andreea marin #augustin viziru #ducu ion #Jorge #vedete relatii #asemanari parteneri

4 vedete care isi cauta parteneri trasi la indigo

Dragostea este unul dintre cele mai controversate si vanate subiecte ale showbizului romanesc, deoarece vine cu surprize si rasturnari de situatii neasteptate. Ultima tendinta a vedetelor care este disecata in presa este faptul ca majoritatea celebritatilor autohtone care s-au despartit au incercat sa isi gaseasca un partener care sa semene foarte bine cu fostul sau fosta. Iata cateva vedete care se indragostesc mereu de acelasi tip de partener.

1. Andreea Marin

La doar cinci luni dupa divortul de cantaretul Stefan Banica Jr, Andreea Marin s-a afisat alaturi de noul sau iubit, fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, mai tanar cu 12 decat frumoasa realizatoare TV.

La o simpla analiza a celor doi barbati din viata Andreei Marin se poate vedea o asemanare izbitoare. Noul iubit al Andreei seamana foarte mult cu Stefan Banica Jr, mai ales cand acesta era tanar. Cei doi au aceeasi forma a fetei, aceeasi privire si acelasi zambet larg.



2. Jorge

Cantaretul Jorge s-a recasatorit in urma cu doua saptamani cu Ramona Prodea, femeia care i-ar fi distrus casnicia. Uimitor este insa ca Alina si Ramona seamana foarte mult intre ele.


3. Ducu Ion

Producatorul de la Media Pro Ducu Ion si actrita Diana Dumitrescu au socat pe toata lumea in momentul in care au anuntat ca au hotarat sa divorteze. Motivul: se pare ca Ducu s-a indragostit de sosia actritei. La nici o luna dupa divort, acesta a plecat in vacanta cu noua sa iubita, Ioana Blaj, care seamana izbitor de mult cu Diana Dumitrescu. Cele doua au aproape aceeasi inaltime, sunt blonde, au aceeasi coafura, iar trasaturile chipului lor sunt foarte comune.

4. Augustin Viziru

Augustin Viziru a trait o frumoasa poveste de dragoste cu Oana Mares, care s-a finalizat insa cu un divort, ce a provocat o suferinta imensa actorului. Dupa ce a trecut insa peste acest hop din viata sa, Augustin si-a gasit alinarea in bratele unei femei care seamana foarte bine cu fosta sa sotie.






Sursa foto: moldiva.md

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare