Vedete din Romania

#bronz #solar #anda adam #bianca dragusanu #vedete solar

4 vedete care exagereaza cu bronzul

Sedintele de bronzat raman una dintre activitatile preferate ale vedetelor. Pentru ca nu pot aparea in fata publicului cu tenul alb, multe dintre celebritatile autohtone si-au facut un obicei din a folosi solarul. Aceasta tendinta s-a transformat rapid intr-o moda, iar astazi cu greu mai poti zari o vedeta care sa aiba o piele cu un bronz natural, care sa nu iasa in evidenta. Sedintele la solar au devenit chiar o obsesie pentru multe dintre vedete. Iata cateva dintre celebritatile care nu stiu cand sa spuna stop bronzului.

1. Bianca Dragusanu

Una dintre vedetele care nu poate concepe viata fara solar este fosta asistenta TV Bianca Dragusanu. Ea este, de asemenea, si imaginea unei firme de profil, care ii ofera gratuit cate trei sedinte de solar pe saptamana.

Vedeta a marturisit ca este constienta de riscurile la care se expune si a recunoscut ca nu a mers inca la dermatolog pentru a vedea daca sedintele atat de dese la solar i-au afectat pielea.

"Nu fumez, nu beau, dar sunt dependenta de solar. Merg chiar de trei ori pe saptamana, sunt imaginea unui salon si atunci profit. Stiu ca nu e OK, nu a fost nevoie sa consult un dermatolog ca sa aflu asta, dar fiecare are un viciu", a recunoscut Bianca Dragusanu.


2. Nicoleta Luciu

O alta impatimita a sedintelor de solar este si Nicoleta Luciu. Desi are mana in ghips, vedeta nu renunta la bronz nici in aceasta situatie.

Pentru frumusete, Nicoleta Luciu ar face orice. Desi in urma cu putin timp Nicoleta declarase ca a renuntat la sedintele de solar, deoarece acesteaa nu faceau decat sa ii deshidrateze si sa ii imbatraneasca pielea, se pare ca, intre timp, ea s-a razgandit.

3. Anda Adam

Cantareata Anda Adam este innebunita dupa pielea bronzata. Ea este pratic dependenta de solar. De multe ori insa, Anda Adam a exagerat cu bronzul, pielea sa capatand o nuanta destul de ciudata, parand mai mult arsa decat bronzata. Ea a fost, de asemenea, criticata pentru pasiunea sa dusa la extrem pentru bronz.

4. Christina Aguilera

In urma cu putin timp, Christina Aguilera capatase si ea o pasiune pentru nuanta maslinie a pielii. Incet-incet insa, aceasta pasiune s-a transformat in obsesie, iar tenul vedetei a devenit practic de nerecunoscut. Acum insa ea a scapat de aceasta pasiune si a revenit la o nuanta sa naturala a pielii.



Sursa foto: acasatv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare