Vedete din Romania

#showbiz #copii vedete #vedete intern #tati batrani #marcel pavel #petre roman #irinel columbeanu

4 vedete care au devenit parinti la varsta la care altii sunt demult bunici

Varsta nu mai e o bariera atunci cand vine vorba de facut copii. Cel putin in ceea ce-i priveste pe barbatii din lumea mondena, care au ajuns sa devina parinti la varste tot mai inaintate.

Calin Popescu Tariceanu

Sursa foto: libertatea.ro

La 62 de ani, Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca sotia sa ii va aduce pe lume un fiu, al treilea copil rezultat in urma celor cinci casatorii de care fostul prim-ministru a avut parte pana acum. Actuala sa sotie, Loredana, are 36 de ani. Tariceanu mai are doi baieti, unul de 18 ani si unul de 11 ani.

CITESTE SI:

Nici ele nu sunt perfecte. 5 vedete stapanite de vicii
5 romance care au dat lovitura la Hollywood!
O prezentatoare pe care o stii de cand erai copil a ramasa fara casa!

 


Petre Roman

Sursa foto: infoziare.ro

Un alt fost prim-ministru, de data aceasta Petre Roman, a devenit, in urma cu cinci ani, tata pentru a doua oara. Avea 63 de ani cand sotia sa, Silvia Chifiriuc, la adus pe lume pe Petrus. Juniorul nu si-a cunoscut sora cea mare, pe Oana, pana in ziua nuntii acesteia, in luna mai. Se pare ca Oana Roman a trecut cu greu peste divortul parintilor sai, motiv pentru care a evitat sa se intalneasca cu cea de-a doua familie a tatalui sau.

Irinel Columbeanu

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Dar probabil ca seria parintilor trecuti de prima tinerete a fost deschisa de nimeni altul decat Irinel Columbeanu. Chiar daca a devenit tata la 50 de ani, probabil ca alaturarea dintre el si mult mai tanara sa sotie, Monica, il facea sa para cu mult peste varsta la care barbatii devin parinti.

Irinel si-a luat in serios rolul de tata, mai ales ca micuta Irina a intrat in custodia lui dupa divortul omului de afaceri de Monica Gabor. Irina are acum 7 ani si jumatate.

Marcel Pavel

Sursa foto: libertatea.ro

53 de ani avea Marcel Pavel cand s-a nascut Iuvenalia, cel de-al treilea copil al sau. Cel mai surprins de vestea ca va avea o sora a fost Richard, fiul cel mare al lui Marcel. "Tati, tu ai o varsta! Speram ca va fi ultimul!", a spus baiatul.

Sursa foto: babycarejournals.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului