Vedete din Romania

4 vedete care au ajuns de nerecunoscut din cauza bolilor de care sufera

Celebritatea iti ofera numeroase beneficii, insa nu te poate feri de sensul natural al vietii. Bolile, necazurile sau alte pericole le pot afecta chiar si pe cele mai renumite vedete. Iata cum au ajuns cateva dintre celebritatile care au luptat cu boli cumplite! Schimbarile lor sunt surprinzatoare!


1. Marian Darta

Marian Darta, cunoscut si ca hair-stylistul vedetelor, a cunoscut celebritatea in anii '90. A dus o viata tumultuoasa, fiind chiar implicat intr-un scandal sexual, in care a fost acuzat ca mergea la petreceri private cu minori.

Din anul 2010 insa, celebrul frizer s-a retras din lumina reflectoarelor si s-a izolat de toata lumea, chiar si de prieteni. El a anuntat in urma cu cateva luni ca sufera de o boala grava, fibrosarcom, cancer la cap. Vedeta a fost operata pana acum de patru ori, insa boala si-a lasat grav amprenta asupra aspectului sau fizic.




2. Michael Douglas

Actorul Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer la gat in stare avansata anul trecut. De atunci, celebrul actor a trecut prin transformari fizice socante. Vedeta este acum de nerecunoscut, vizibil imbatranit, palid si foarte slabit.




3. Daniela Crudu

Fosta asistenta TV Daniela Crudu si-a pierdut formele voluptoase cu care si-a facut debutul in showbiz. Vedeta a ajuns sa cantareasca doar 43 de kilograme din cauza unei afectiuni a glandei tiroide. Desi face eforturi imense pentru a ajunge la o greutate normala, tratamentele pe care le urmeaza sunt foarte puternice, impiedicand-o sa duca o viata normala.




4. Leo Iorga

Solistul rock Leo Iorga, cunoscut din trupele Compact si Cargo, a fost diagnosticat in anul 2011 cu cancer la plamani. Desi a fost operat, artistul nu a scapat de aceasta boala cumplita. In prezent, Leo Iorga este complet schimbat, deoarece boala si-a pus amprenta dramatic asupra aspectului sau fizic. El este mult mai slab, palid si foarte imbatranit. Leo Iorga a aflat ca are o tumoare la plamani in cadrul unui control de rutina, care i-a marcat insa intreaga viata.





Sursa foto: life.hotnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare