Vedete din Romania

#mihaela radulescu #alimentatie bio #sport #yoga #anca turcasiu #oana cuzino #corp tonifiat #vedete tonifiate

4 vedete care arata senzational si dupa 40 de ani

Dupa 40 de ani, corpul unei femei trece prin transformari din ce in ce mai mari: pielea incepe sa se lase, din cauza productiei mai mici de colagen, iar depozitele adipoase se maresc din ce in ce mai mult. Unele vedete din Romania par ca au descoperit elixirul frumusetii sau vreo potiune magica, intrucat arata senzational chiar si dupa 40 de ani. Sigur, cele mai multe dintre ele dau bani grei pentru a avea un corp atragator, insa frumusetea lor merita fiecare leu.

1 Loredana Groza

Despre Loredana Groza se poate spune orice, numai faptul ca isi arata varsta nu. La 43 de ani, artista arata senzational, iar senzualitatea ei nu vine doar din felul in care arata, ci si din atitudinea pe care o are. De curand, Loredana Groza a publicat o fotografie in care apare imbracata intr-o rochie foarte scurta, accentuata in talie cu un corset din piele. Cu o asemenea vestimentatie, Loredana le da clasa multor tinere de 20-30 de ani care activeaza in showbiz.



Sursa foto: libertatea.ro

2 Oana Cuzino

La 42 de ani, Oana Cuzino este una dintre cele mai frumoase femei din Romania si nu are nevoie de machiaje stridente sau operatii estetice pentru a avea un ten perfect si un corp senzational. Secretul Oanei Cuzino sta in alimentatia echilibrata, precum si in sport. Vedeta Pro TV merge constant la sala si recomanda tuturor femeilor sa imbratiseze un stil de viata sanatos, pentru a fi sexy si dupa 40 de ani.


Sursa foto:jurnalulbtd.ro

3 Anca Turcasiu

Anca Turcasiu are un corp de invidiat la 43 de ani. In tinerete, nu arata atat de bine, deoarece nu avea o alimentatie sanatoasa si nici nu facea sport. Pe masura ce a inaintat in varsta, artista si-a dat seama ca un corp armonios si tonifiat nu se poate obtine decat prin adoptarea unui stil de viata santos. De ani buni, Anca Turcasiu este vegetariana si practica yoga, alaturi de alte sporturi.



Sursa foto: click.ro

4 Mihaela Radulescu

O alta vedeta de la noi care arata senzational si dupa 40 de ani este Mihaela Radulescu. Secretul ei: sportul practicat in fiecare zi. Mihaela nu este adepta infometarii si nici nu crede ca aceasta este solutia pentru un corp sexy si atragator. In schimb, considera ca fiecare femeie ar trebui sa faca exercitii fizice macar de doua ori pe saptamana, pentru a avea un corp tonifiat.



Sursa foto: libertatea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului