Vedete din Romania

#operatii Tudor Chirila #operatii Catalin Botezatu #operatii estetice vedete #vedete intern #showbiz

4 masculi-feroce, cu operatii estetice. Te asteptai la ei?

Interventiile chirurgicale de infrumusetare nu mai sunt doar apanajul divelor din showbiz, ci si barbatii se lasa pe mainile esteticienilor pentru a da bine in public. Si, culmea, la multi dintre ei nici nu te-ai fi asteptat!

Tudor Chirila


Sursa foto: reginele.ro

Unul dintre ei este, cu siguranta, Tudor Chirila. Departe de a fi un metrosexual, artistului ii pasa totusi cum arata. Potrivit libertatea.ro, juratul de la "Vocea Romaniei" a dat o tura pe la estetician pentru mici retusuri. "Urechile cu siguranta au suferit niste modificari, pare o interventie chirurgicala de otoplastie", crede medicul Elena Marincea. Esteticianul il sfatuieste pe Chirila sa isi opereze si deviatia de sept pentru a nu avea probleme de respiratie.

CITESTE SI:

Boureanu se insoara. Iubita lui seamana perfect cu Valentina Pelinel
3 mame la fel de frumoase ca fiicele. Cum arata cele care le-au dat viata divelor de azi
Veste trista. A murit "regina cosmeticelor"


Victor Slav

Sursa foto: enational.ro

Ai fi crezut ca Victor Slav arata perfect datorita orelor petrecute la sala de forta unde isi lucreaza intens trupul. Ei bine, artistul mai are un secret: interventiile estetice. Fostul prezentator meteo e de parere ca, atata vreme cat o operatie te scapa de un complex, atunci e binevenita. "Daca astfel poti sa fentezi un pic anii, de ce nu?", a spus Victor Slav pentru Pro Tv Magazin. Iar dovada ca vedeta TV a apelat la bisturiu stau fotografiile din urma cu 10-12 ani ale lui Victor si cele de acum, in care se vede clar ca si-a corectat pometii, nasul si sprancenele.

Catalin Botezatu

Sursa foto: reginele.ro

Catalin Botezatu, el insusi un fotomodel in prima parte a tineretii, tine mult la imaginea sa, astfel ca, se pare, si-a dorit sa elimine niste ani de pe chip. Desi in urma cu cativa ani se declara impotriva acestor interventii in cazul barbatilor, designerul se pare ca s-a razgandit. "Are o fata cu trasaturi frumoase si regulate, care se vede ca este intretinuta de tratamente cosmetice, cu botox, acid hialuronic si terapia-vampir", a mai spus esteticianul Elena Marincea.

Catalin Maruta

Sursa foto: protv.ro

Catalin Maruta ramasese fara mare parte din par, motiv pentru care a apelat, anul trecut, la implant. Nu este primul barbat din showbiz care a facut-o. Si-au refacut podoaba capilara Dan Bittman, Mihai Traistariu sau Razvan Ciobanu. Cel din urma a recunoscut chiar ca si-a "sters" cearcanele de sub ochi si si-a intins ridurile cu acid hialuronic si botox.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare