Vedete din Romania

#silueta vedete #Misty #vedete intern #relatii vedete #lavinia parva #gabriela cristea #showbiz

4 dive care s-au ingrasat cand au dat de bine

Dragostea... ingrasa! Cam aceasta ar fi concluzia daca aruncam o privire in lumea mondena. Divele fusiforme au luat proportii dupa ce s-au cuplat.

Misty

Sursa foto: cancan.ro

A trecut un an de cand Keo s-a despartit de Andreea Balan si si-a asumat relatia cu Alexandra Pavel, alias Misty. De cand sunt impreuna, tanara artista are mai mult succes si asta intrucat iubitul sau se ocupa indeaproape de melodiile pe care le lanseaza, dar si de concertele pe care le sustine. Doar ca Misty, relaxata acum ca apele s-au linistit si scandalul provocat de relatia clandestina pe care a avut-o cu Keo s-a stins, a pus pe ea cateva kilograme bune. Daca atunci cand urca pe scena reuseste sa le ascunda cu tinute atent confectionate, in timpul liber nu se mai ingrijeste atat de mult. Paparazzii au surprins-o imbracata destul de neglijent, cu o camasa scoasa din pantaloni care ii masca putin soldurile mari.

Lavinia Parva

Sursa foto: oradesibiu.ro

Despre Lavinia Parva, iubita lui Stefan Banica Jr, se vorbea anul trecut ca ar fi insarcinata, atat de mult se ingrasase. Daca gurile rele au pus kilogramele acumulate pe seama faptului ca si-a gasit "jumatatea" si nu ii mai pasa atat de mult de felul in care arata, artista a dat vina pe o dereglare a glandei tiroide. Cert este ca, dupa ce toata presa tabloida a tabarat cu gura pe ea, Lavinia s-a mobilizat si si-a revenit la formele care o consacrasera.

Gabriela Cristea

Sursa foto: spynews.ro

Gabi Crista are o greutate variabila, astfel ca de multe ori prezentatoarea TV s-a ingrasat pentru ca apoi, dupa eforturi intense, sa slabeasca la loc. Asa s-a intamplat si in urma cu un an, cand Gabi se rotunjise considerabil. Iubea din nou, era fericita si nu mai tinea cont de nimeni si de nimic. Nici macar de felul in care arata. Doar ca apropierea nuntii a pus presiune pe vedeta TV, care s-a mobilizat si a slabit foarte mult, astfel incat sa arate perfect in rochia de mireasa.

Adelina Pestritu

Sursa foto: cancan.ro

Si Adelina Pestritu a pus pe ea cateva kilograme dupa ce a inceput sa iubeasca din nou. Vinovatul? Speak, cantaretul cu care se si casatoreste vara aceasta. Criticata si ea anul trecut de presa mondena si, desi e o gurmanda notorie, bruneta a strans din dinti si a revenit la formele sale.

CITESTE SI:
Atentie! Forma paharului iti poate spune cat de repede te imbeti

Circula bani falsi! E posibil sa-i fi primit rest
Liderii lumii, in imagini penibile. Razi cu lacrimi

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare