Vedete din Romania

#cupluri showbiz #alexandra stan #andreea mantea #diana dumitrescu #Alina Eremia

4 cupluri noi in showbizul romanesc

Dragostea este un subiect destul de delicat, mai ales cand vine vorba despre vedete. Azi se cearta, maine se impaca sau se afiseaza alaturi de un nou partener, imediat ce au iesit dintr-o relatie de lunga durata sau chiar dintr-o casnicie. Iata ce vedete si-au gasit recent jumatatea.

1. Alexandra Stan are un nou iubit

Cantareata Alexandra Stan a trecut peste perioada neagra din viata sa, dupa ce a fost desfigurata de fostul sau impresar, Marcel Prodan, care ii era si iubit.

La cateva zile dupa ce a fost externata, artista s-a afisat rapid alaturi de un alt barbat, care are o varsta apropiata ei. In ultima vreme, Alexandra Stan este din nou fericita, iar distractia pare sa fie cuvantul-cheie in viata sa. Vedeta a fost surprinsa aproape in fiecare weeekend in cluburile de pe litoral alaturi de noul sau iubit, fata de care nu se sfieste sa isi arate dragostea in public.

2. Alina Eremia

Actrita si cantareata Alina Eremia, cunoscuta din serialul "Pariu cu viata", de la Pro TV, are de cateva zile un iubit. Acesta se numeste Adrian Alexandrov si este manechin.

El a participat la prezentari de moda pentru creatorii Catalin Botezatu si Mihai Albu, iar in ultimii doi ani el a prezentat pentru Armani si Chanel, dupa ce a fost selectat din numerosi candidati.

Alexandru vrea sa isi faca acum o cariera in televiziune si a inceput deja cursuri intensive de jurnalism in Anglia, dar isi perfectioneaza dictia si in tara cu realizatoarea TV Melania Medeleanu.



3. Diana Dumitrescu

Actrita Diana Dumitrescu s-a afisat si ea de curand alaturi de noul sau iubit, actorul Dan Radulescu. Se pare ca vedeta a trecut peste divortul de Ducu Ion destul de repede. Ea a mers chiar intr-o scurta vacanta cu noul sau iubit in Santorini.



4. Andreea Mantea

Dupa ce a trecut printr-o relatie cu nabadai alaturi de cantaretul Stefan Stan, se pare ca Andreea Mantea si-a gasit alinarea in bratele unuia dintre craii de Dorobanti, Gabriel Badalau, fostul iubit al Ramonei Gabor. Cei doi au fost surprinsi weekendul trecut la mare in ipostaze tandre.


Sursa foto: ele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare