Vedete din Romania

#florin calinescu #vedete vaduve #vedete intern #vedete doliu

3 vedete vaduve care nu si-au mai refacut viata

Lumea mondena este una fascinanta, in care mereu descoperi personaje uimitoare, cu povesti de viata incredibile.

Este si cazul unor nume importante din showbizul romanesc, care, in ciuda faptului ca au trecut de varsta tineretii si au admiratori la tot pasul, acestia au hotarat sa nu isi mai refaca viata dupa moartea sotilor lor. Iata care sunt celebritatile vaduve care au refuzat sa se mai casatoreasca:

1. Carmen Tanase

Renumita actrita Carmen Tanase a trecut prin clipe cumplite in anul 2000, cand sotul sau, Victor Parhon, a incetat din viata. Durerea ce a incercat-o atunci pe actrita nu s-a mai vindecat niciodata, iar dragostea sincera si extrem de puternica pe care i-a purtat-o sotului sau a facut-o sa ia decizia de a nu se mai casatori niciodata.

Devotamentul fata de fostul sau sot a impiedicat-o pe vedeta sa isi mai refaca viata, desi nu a dus lipsa niciodata de pretendenti. Carmen Tanase a preferat in schimb sa se dedice carierei sale si fiului sau.

2. Dana Nicolaescu

Desi este inca tanara, 35 de ani, Dana Nicolaescu, vaduva marelui regizor Sergiu Nicolaescu, nu a dat niciodata semne ca ar fi interesata sa inceapa o noua relatie. Ea isi vede in continuare de viata discreta pe care a dus-o pana acum. Singurul scandal in care a fost implicata Dana Nicolaescu a fost cel provocat de sora regizorului Sergiu Nicolaescu, care cere o parte din averea lasata de acesta.

3. Florin Calinescu

Si barbatii sunt capabili sa traiasca iubiri nemuritoare. Acest lucru l-a dovedit si actorul Florin Calinescu, care a refuzat sa se mai casatoreasca dupa moartea sotiei sale, in anul 2005, rapusa de cancer.

Florin Calinescu s-a dedicat in totalitate carierei si educatiei celor doi fii ai sai. In 2012, Florin Calinescu avea sa treaca printr-o noua trauma. Fiul sau cel mic, Luca, in varsta de 24 de ani, a fost gasit spanzurat intr-o camera de hotel din Praga. Nimeni nu a putut sa inteleaga gestul tanarului, desi multi prieteni au sustinut ulterior ca era o fire retrasa si, uneori, depresiva.

Sursa foto: protvmagazin.ro

Slabeste dupa reteta lui Gwyneth Paltrow

3 vedete care s-au saturat de Romania si vor sa emigreze

4 vedete, 4 dorinte pentru 2014

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului