Vedete din Romania

#vedete intern #vedete extern #madalina manole #amy winehouse #decese vedete #karla alvarez #sinucideri vedete

3 vedete ucise de celebritate

 

Celebritatea mult visata de toata lumea poate fi o lume plina de satisfactii, care iti poate aduce beneficii imense, insa, uneori, aceasta este interpretata gresit. Asadar, lumea reflectoarelor poate sa conduca spre pierzanie si chiar la moarte, deoarece ea provoca obsesii, cauzate de standardele stricte impuse, la care multe dintre vedete nu se pot alinia. Iata cateva vedete care au fost ucise de celebritate.

 

 

1. Karla Alvarez

Cel mai recent caz care exemplifica faptul ca faima iti poate lua mintile si te poate aduce in stadiul in care nu mai poti constientiza ceea ce faci este cel al actritei de telenovele Karla Alvarez, 41 de ani, care a fost gasita moarta zilele trecute in apartamentul sau.

In urma investigatiilor facute de medicii legisti, s-a constatat ca actrita a suferit un stop cardiorespirator. Aceasta avea grave probleme cu bulimia si anorexia. Vedeta isi dorea sa fie cat mai slaba, pentru a corespunde standardelor de frumusete impuse de lumea showbizului. Au existat zvonuri ca actrita ar fi avut chiar cancer si ca devenise dependenta de alcool.

In lupta sa cu bulimia, Karla Alvarez ajunsese sa cantareasca doar 41 de kilograme, deoarece urma un regim alimentar drastic si mergea foarte des la sala.

Citeste si:

3 vedete in pragul sinuciderii

2. Madalina Manole

O alta vedete ucisa de celebritate a fost si cantareata Madalina Manole. Artista suferea enorm ca nu mai poate avea succesul de altadata, desi muncea extrem de mult. Vedeta ar fi ajuns intr-un stadiu de depresie avansat, incat credea ca nu mai are succes pentru ca s-a uratit.

"Odata mi-a dat un telefon, nu era mult inainte de necazul asta si a zis: "Nu vi se pare ca eu m-am uratit? Ca sunt urata?"... "Mai Madalina, tu esti nebuna? Cum Dumnezeu poti sa spui asa ceva, tu ai fost frumoasa si vei muri frumoasa, chiar daca vei fi de 80 de ani o sa fii o baba frumoasa, cum poti sa fii tu urata?"... Povestea asta indica niste caderi sufletesti legate tot de scena si i se parea ca nu o mai cheama, ca nu mai e in voga pentru ca nu mai e atat de frumoasa", a povestit parintele spiritual al Madalinei, Lucian Avramescu, in cadrul emisiunii "Doamne de poveste".

Mai mult, Lucian Avramescu a marturisit ca Madalina Manole a mers atat de departe incat si-a regizat pas cu pas propria moarte.

"Moartea ei a fost o moarte regizata de ea, este o moarte in regie proprie perfect lucida, cei care spun ca a innebunit atunci, nu, ea si-a regizat moartea ca la Hollywood, in ziua in care s-a nascut, de ziua ei de nastere, stiind forta de impact public a unui asemenea gest tragic si a facut-o ca o mare artista, a murit ca o mare artista. E  greu sa intelegi asa ceva, dar si cand intelegi te cutremuri."

 

Citeste si:

Vedete cu psihicul la pamant

 

3. Amy Winehouse 

O alta celebritate care a cazut prada laturii negative a lumii mondene a fost si celebra cantareata Amy Winehouse, un geniu al muzicii soul. Vedeta intrase in cercuri dubioase, iar viata sa se invartea in jurul drogurilor si al alcoolului, care pana la urma i-au rapus si viata.


Sursa foto: romaniapress.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare