Vedete din Romania

#zsolt csergo #marian ionescu #vedete intern #vedete soti infideli #soti infideli

3 vedete care se complac in relatii cu barbati infideli

Vedetele din Romania incearca din rasputeri sa-si salveze casniciile si relatiile si sa "bata" statisticile divorturilor trecand cu vederea infidelitatile sotilor sau iubitilor lor. Iata cateva vedete autohtone care au inchis ochii la aventurile amoroase ale barbatilor din viata lor si si-au continuat casniciile sau relatiile ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat!

1. Octavia Geamanu

Viata amoroasa a stiristei Antena 1 Octavia Geamanu este demna de scenariile unei telenovele de mare succes. Dupa ce s-a zvonit ca a destramat casnicia prezentatorului tv Adrian Artene, care a si cerut-o in casatorie ulterior, gorjeanca a dat cu piciorul relatiei cu omul de televiziune pentru unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania: Marian Ionescu, liderul trupei Directia 5. La scurt dupa ce stirista l-a cerut de barbat si au organizat o petrecere fastuoasa de logodna, burlacul pana nu demult convins a si calcat stramb, fiind surprins de paparazzi in tandreturi cu o femeie necunoscuta.

Presa tabloida de astazi vuieste despre aventura dintre Marian Ionescu cu o tanara satena cu care s-a sarutat cu foc in masina, la ceas de seara, la mai putin de o luna de la logodna cu stirista. Se pare ca basistul nu vede angajamentul logodnei cu aceeasi seriozitate pe cat il vede stirista, insa nici logodnica lui nu pare foarte deranjata de aceasta escapada amoroasa a basistului.

2. Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu este o alta vedeta care a trecut prin momente de cosmar in casnicia sa, atunci cand ziarele de scandal au publicat imagini cu sotul sau, Zsolt Csergo, si antrenoarea de fitness Kinga Sebestyen, cu care a impartit nu doar momente de tandrete, dar si cateva acte de violenta domestica. Cu toata mediatizarea din jurul acestui subiect, frumoasa cantareata a ales sa-si continue casnicia cu barbatul cu care are 4 copii.

3. Andreea Banica

Lucian Mitrea nu lipseste din topul sotilor infideli, cu toate ca are ca sotie una dintre cele mai frumoase femei din Romania: Andreea Banica. De-a lungul timpului, presa tabloida a pus pe tapet numeroase aventuri si relatii conjugale ale impresarului, insa niciuna dintre ele nu a miscat-o in vreun fel pe frumoasa artista sa faca pasul decisiv spre incheierea casniciei. Relatia dintre Andreea Banica si Lucian Mitrea este una dintre cele mai trainice din Romania, dainuind de aproape 20 de ani. Este posibil ca secretul relatiei lor indelungate sa fie si toleranta de care vedeta a dat dovada la micile aventuri amoroase ale sotului ei.




Sursa foto: mondenitatidinlumeadunate.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare