Vedete din Romania

#Felix Baumgartner #vedete intern # cuplu vedete #iulia vantur #ramona gabor #showbiz #mihaela radulescu

3 vedete din Romania care nu se lasa pana nu se marita cu un miliardar

Viata alaturi de oameni simpli nu e chiar pentru toate vedetele, care, odata obisnuite cu luxul, cauta sa isi asigure viitorul si cum altfel decat alaturi de un barbat cu conturi serioase. Iata trei dintre divele autohtone care par chitite sa nu scape sansa de a se marita cu bogatasi!

Mihaela Radulescu



In ultima vreme au tot aparut zvonuri potrivit carora relatia dintre Mihaela Radulescu si Dani Otil n-ar mai merge bine. Zilele trecute, insa, agentia Getty Images a publicat doua fotografii cu Mihaela Radulescu in care vedeta este descrisa drept "presupusa iubita a lui Felix Baumgartner", unul dintre cei mai cunoscuti parasutisti din lume si omul care a sarit din stratosfera. Si Mihaela a postat pe contul sau de socializare cateva fotografii in care apare alaturi de Felix Baumgartner.





Felix este pilot comercial de elicopter, iar, pe langa celebrul salt, el detine inca alte trei recorduri mondiale – a sarit de pe cele mai inalte constructii din lume, a traversat Canalul Manecii cu o aripa de carbon pe spate si are cele mai spectaculoase base-jump-uri din lume. Daca speculatiile celor de la Getty sunt adevarate, atunci se poate spune despre diva de la Monaco faptul ca are un apetit pentru barbatii cu bani, stiut fiind faptul ca a fost casatorita si cu omul de afaceri Ellan Schwartzenberg.

CITESTE SI:

Lora, despre relatia cu managerul sau: "Care-i treaba voastra?"
Dorinta secreta a Andreei Marin
Oana Roman, despre infidelitatea sotului plecat in strainatate. Dragostea rezista?


Iulia Vantur

Sursa foto: adevarul.ro

Iulia Vantur se pare ca nu a reusit sa il uite nicio clipa pe Salman Khan, drept pentru care s-ar fi si intors la celebrul actor indian, care a primit-o cu bratele deschise. Ba chiar a si invitat-o sa il insoteasca la nunta surorii sale.

Potrivit ziarului indian "Mumbai Mirror", Iulia a stat nedezlipita de celebrul actor. Salman Khan, cu o avere de 200 de milioane de dolari, le-ar fi prezentat-o celor prezenti drept iubita lui. "Salman si Iulia sunt tot timpul impreuna. Romanca se simte confortabil si cu familia lui", a declarat o sursa din anturajul actorului indian, citata de evzmonden.ro.

Ramona Gabor

Sursa foto: cancan.ro

Nici Ramona Gabor nu prea poate sa stea departe de barbatii bogati! Dupa ce a bifat mai multe relatii cu potenti oameni de afaceri, printre care un miliardar bulgar si un irakian putred de bogat, frumoasa romanca si-a facut loc in anturajul celebrului seic Mohammad Al Habtoor.


Sursa foto: click.ro

Ea a fost invitata zilele trecute la o petrecere exclusivista pe luxosul iaht al lui Al Habtoor, semn ca i-a intrat in gratii seicului si, cine stie, poate va avea mai mult succes decat la ultima relatie cu irakianul Ahmad Daham, care a lasat-o balta cand a aflat ca are ganduri de maritis.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului