Vedete din Romania

#adrian iovan #mioara roman #vedete sarace #tibi scobiola

3 vedete care se plang ca sunt sarace

Chiar daca sunt celebre, se pare ca si vedetele pot ajunge la un moment dat la fundul sacului. Multe dintre celebritati se confrunta cu aceasta situatie din cauza unor standarde de viata foarte inalte pe care si le-au impus, insa altora dintre ele le place doar sa se planga. Iata cateva dintre vedetele care se lamenteaza ca sunt sarace, desi nu este adevarat.

1. Oana si Mioara Roman

Vestea ca fiica sa cea mica este insarcinata a bucurat-o nespus pe Mioara Roman, fosta sotie a parlamentarului Petre Roman, insa, in acelasi timp aceasta isi face griji pentru Oana.

Mioara Roman a declarat intr-un interviu recent, acordat "Ziarului Ring", ca este ingrijorata ca fiica sa Oana nu va avea destule resurse financiare sa isi creasca copilul, mai ales ca acum a renuntat si la jobul pe care il avea in televiziune.

"Un copil necesita multe cheltuieli, dar, in acelasi timp, are nevoie si de afectiune! Oana e harnica si va face ea rost de bani. La televizor nu o sa mai apara. Sper ca totusi isi va gasi de lucru cat mai curand, dar cu criza asta... Si-a luat salariul pe ultimele doua luni, mai are ceva pus deoparte, dar... si resursele alea se termina! Eu nu am cum sa o ajut, sa speram ca o ajuta Petre, vom vedea. Noi nu avem bani sau averi, oricum statutul de persoana publica ne-a adus numai dezavantaje", a declarat Mioara Roman.

2. Tibi Scobiola

Fostul concurent al emisiunii "Vocea Romaniei" Tibi Scobiola a intrat in concurs povestind drama prin care trec parintii sai, care nu au niciun venit.

"Ei au cantat toata viata in restaurante, in baruri de noapte, pe vase de croaziera... Nu au pensie, nu are nimeni grija de ei si nu mi se pare corect”, spunea Scobiola in preselectiile emisiunii de pe Pro TV.

Curand insa realitatea s-a dovedit a fi cu totul alta. Solistul a fost surprins conducand o masina a carei valoare se ridica la nu mai putin de 40.000 de euro, ceea ce inseamna ca el ar fi putut sa isi ajute cu usurinta parintii, mai ales ca, potrivit "Wowbiz", Tibi incaseaza pentru un concert aproximativ 3.000 de euro.

3. Adrian Iovan

Fostul sot al Romanitei Iovan, Adrian Iovan, se plangea in urma cu cateva saptamani ca nu mai are bani sa plece cu fiul sau Albert in vacanta deoarece statul i-a diminuat pensia cu 80%. Totusi, Adrian Iovan a gasit pana la urma resursele financiare pentru a pleca cu fiul sau la mare. Totodata, el s-a plans ca nu mai are bani, insa a omis ca preda lectii de zbor, pentru care incaseaza 1.500 de euro pe luna.



Sursa foto: unica.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare