Vedete din Romania

#adriana bahmuteanu #foste iubiri #vedete foste iubiri #dani otil #madalina ghenea

3 vedete care s-au intors la fostele iubiri

Dragostea este mereu un subiect plin de surprize atunci cand vine vorba despre lumea mondena. Povesti de iubire pasionale se sting, iar altele apar neasteptat. Unele celebritati isi scapa uneori sentimentele de sub control si dau buzna in relatii in care si ele sunt constiente ca nu vor merge, iar in momentul in care sunt parasite isi gasesc alinarea alaturi de fostii parteneri. Iata cateva vedete care s-au intors rapid la fostele iubiri imediat ce au incheiat o relatie de dragoste.

1. Madalina Ghenea

De curand, fotomodelul Madalina Ghenea a incheiat tumultuoasa poveste de iubire cu celebrul actor scotian Gerard Butler, dupa aproape un an. Potrivit presei internationale, Madalina s-ar fi intors in bratele fotbalistului napoletan Marco Borriello, cu care a fost surprinsa sarutandu-se in vacanta pe care aceasta a petrecut-o acum o luna in Ibiza. Madalina Ghenea si Marco Borriello au fost impreuna inainte ca vedeta sa inceapa relatia cu Gerard Butler si, in plus, se pare ca acestia s-au si logodit.

2. Dani Otil

Dani Otil, realizatorul matinalului de la Antena 1, "Neatza", a fost principalul subiect al ziarelor de cancan in ultima luna, din pricina despartirii sale de celebra realizatoare TV Mihaela Radulescu.

Tacerea celor doi amorezi in aceasta privinta a ridicat multe semne de intrebare si a suscitat interesul publicului.

Recent, apropiati ai acestora au declarat ca Mihaela si Dani ar fi ajuns la un consens pana la urma in ceea ce priveste relatia lor si au decis sa traiasca o poveste de iubire fara obligatii. Ceea ce inseamna ca fiecare va putea sa isi vada de viata in continuare, chiar alaturi de alti parteneri.

Se pare ca acest lucru l-a urmat indeaproape Dani Otil. De curand, acesta a fost surprins, pentru prima oara in ultimii cinci ani, alaturi de o alta femeie. Din primele informatii, se pare ca tanara, cu care realizatorul TV a petrecut o seara romantica la un restaurant din zona Piata Romana, este nimeni alta decat fosta iubita, o tanara mulatra de care Otil s-a despartit pentru a-si trai linistit povestea de dragoste cu Mihaela Radulescu, potrivit cancan.ro.


3. Adriana Bahmuteanu

Realizatoarea TV Adriana Bahmuteanu si deputatul Silviu Prigoana traiesc una dintre cele mai nabadaioase povesti de iubiri din showbizul romanesc. Cei doi au divortat deja de patru ori, insa de fiecare data au ajuns din nou impreuna, chiar daca intre timp s-au afisat alaturi de alti parteneri.



Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare