Vedete din Romania

#vedete #tragedii

3 vedete care au trecut prin momente tragice

Celebritatea si averea nu le feresc nici pe vedete de probleme sau de momente tragice. Viata nu tine cont de statul social al unei persoane si se desfasoara normal, cu bune si cu rele, chiar si in cazul celebritatilor. Iata cateva vedete care au trecut de-a lungul timpului prin momente tragice, ce le-au marcat pentru intreaga viata.

1. Oana Cuzino

Oana Cuzino, realizatoarea emisiunii "Ce se intampla doctore?", de la Pro TV, a fost casatorita cu deputatul Mircea Stanescu. Acesta s-a sinucis la varsta de 39 de ani, deoarece nu a mai putut trai cu constiinta incarcata ca a ucis un om intr-un accident rutier, chiar pe trecerea de pietoni. El s-a impuscat in cap si a fost gasit in apartamentul pe care il detinea in zona Panduri din Bucuresti.

Oana Cuzino si Mircea Stanescu divortasera deja de cativa ani inainte sa se intample tragicul incident. In prezent, Oana Cuzino este casatorita cu omul de afaceri israelian Yoav Shtern, cu care are o fetita.




2. Mihai Nesu

Fotbalistul Mihai Nesu a trecut printr-un moment de cumpana, nu doar tragic, exact in momentul cand viata ii oferise cele mai frumoase surprize, mai ales in ceea ce priveste cariera. Juca la o echipa destul de renumita din afara, FC Utrecht, cand a avut un accident ce avea sa ii schimbe intreaga viata.

Pe 10 mai 2011, in timpul unui antrenament, Mihai Nesu a intrat in coliziune cu un alt jucator. In urma acestei lovituri, Mihai a ramas paralizat, ramanad tintuit intr-un scaun cu rotile. Si pentru ca asta nu a fost parca de ajuns, la scurt timp, Mihai a aflat ca sotia sa doreste sa divorteze.

3. Bianca Brad

In urma cu sase ani, actrita Bianca Brad a trecut prin clipe de cosmar, cand a pierdut-o pe micuta Emma, pe care o astepta cu nerabdare. Vedeta nu a apucat insa sa o stranga in brate pe micuta, doarece aceasta a murit inainte sa se nasca. Acest moment tragic a afectat-o cumplit pe actrita, care a incercat chiar sa se sinucida.

In urma acestui nefericit episod din viata sa, Bianca Brad s-a implicat in numeroase proiecte umanitare, infiintand chiar o asociatie care poarta numele fiice sale pierdute, E.M.M.A.



Sursa foto: gandul.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare