Vedete din Romania

#madonna #povesti #poezii #Vladimir Draghia #vedete talentate #Irina Nicolae

3 vedete care au talent la scris

Le vezi in fiecare zi si mereu reusesc sa te surprinda. Celebritatile, caci despre ele este vorba, au mereu cate un as in maneca pe care stiu sa il scoata exact in momentul in care au cea mai mare nevoie. Talentele ascunse, inspiratia si sarmul par sa fie atuurile lor principale. Insa, pe langa asta, vedetele isi creeaza propriul univers si, de ce nu, propriile povesti sau versuri. Iata cateva celebritati despre care nu stiai ca sunt foarte talentate la scris. 

1. Vladimir Draghia

Desi pare un barbat insensibil, tinand cont comportamentul sau destul de ciudat, rebelul actor Vladimir Draghia este, de fapt, un barbat extrem de sensibil si romantic, care isi exprima sentimentele prin versuri. In curand, Vladimir Draghia, cunoscut din serialul "Narcisa salbatica" si emisiunea "Burlacul", isi va lansa primul volum de poezii. El s-a apucat de scris acum un an si in prezent are peste 30 de poezii.

"Dragostea n-are plural Cum nici «te iubesc» nu e urmat de virgula si dar.

E un dar pe care il oferi fara sa vrei ceva in schimb, Il dai pentru ca fara sa-l ceri, il ai...
«Te iubesc» trebuie tipat! Sau... pregatit din timp, spus pe un glas fricos si tremurat.
«Te iubesc» trebuie simtit, dat tot, te iubesc nu poate fi-mpartit. Nu este numar par, asa ca nu mai incercati, nu poate fi divizat in mod egal!

«Te iubesc» e atunci cand nu ai timp de sute de cuvinte, cand dragostea e tot ce ai, cand nu mai ai nevoie si de minte" asa suna una dintre creatiile actorului.

2. Irina Nicolae

Fosta componenta a trupei Asia Irina Nicolae a renuntat chiar la cariera sa muzicala si s-a dedicat scrisului. Vedeta a scos o serie de carti cu povesti pentru copii, intitulata "In tara lui Dovlecel", care s-a bucurat de un adevarat succes.

3. Madonna

Celebra cantareata Madonna, supranumita regina muzicii pop, are si ea o mare pasiune pentru scris. Vedeta a scris mai multe carti pentru copii, 12 la numar, toate cuprinse sub numele de "The English Roses".

Povestile din cele 12 carti cuprind istorioare educative despre fericire, dragoste si viata. Artista a marturisit ca si-a descoperit acest talent imediat dupa ce a devenit mamica, iar principala sa sursa de inspiratie sunt chiar copiii sai.


Sursa foto: exclusivnews.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare