Vedete din Romania

#iulia albu #divorturi vedete #ellie white #alina puscas #scandaluri vedete #vedete extern

3 vedete care au simulat divortul pentru bani

Talentul sau munca par sa nu mai fie demult principalele criterii ale accederii in showbiz. Acum, scandalul primeaza, iar, daca stii sa pui la punct scenarii surprinzatoare, atunci lumea mondena iti va oferi toate beneficiile materiale de care ai nevoie. In presa circula de ceva vreme zvonuri ca tot mai multe vedete simuleaza scandaluri pentru a-si creste popularitatea. Unele dintre ele ajung chiar sa divorteze pentru a face bani. Iata cateva vedete care ar fi simulat divortul pentru a avea castiguri materiale substantiale.

1. Alina Puscas

Prezentatoarea TV Alina Puscas si sotul sau, Viktor Bieltz, au fost capul de afis al ziarelor de cancan cateva luni bune, dupa ce au anuntat ca relatia lor este pe muchie de cutit si ca in curand vor pune capat casniciei lor, dupa doar sase luni de mariaj.

Totul a inceput dupa ce Viktor a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care spunea ca este momentul pentru un nou inceput. De asemenea, la doar doua luni de la acest mesaj, sotul realizatoarei s-a afisat la bratul altei femei. Curand dupa acest moment, si Alina Puscas avea sa confirme ca exista tensiuni in mariajul sau. Cu toate acestea, la scurt timp, cei doi au anuntat ca vor sa mai dea o sansa casniciei lor, iar impacarea a avut loc intr-un loc exotic, Thailanda.

Cel care a lamurit insa situatia bizara prin care a trecut cuplul a fost insa tatal vitreg al vedetei TV, Gheorghe Turda, care a explicat ca acest scandal a fost doar o simpla strategie de imagine, potrivut ziarulring.ro.

"Alina si Viktor s-au impacat. Totul a fost o conjunctura de presa, o lucratura sa-si mai faca si astia de lucru. Nu stiu daca a primit bani sau nu, nu vreau sa comentez. Parerea mea e ca a fost o lucratura de imagine. Nu ma intereseaza, mi s-a spus sa nu ne bagam in treaba lor", a declarat interpretul de muzica populara Gheorghe Turda.

Citeste si: Monica Gabor, actrita de filme horror la Hollywood?

2. Ellie White

Suspiciuni au existat si asupra veridicitatii scandalului in care au fost implicati cantareata Ellie White si sotul sau, care la doar cateva luni de la nasterea fiului lor ar fi hotarat sa se desparta. In presa au circulat tot felul de stiri si filmulete in care cei doi se certau. Totusi, cand toata lumea se astepta la divort, impacarea lor a venit natural, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.


Citeste si: Vedete care au fost prietene, iar acum se urasc

3. Iulia Albu 

 

La fel de stranie a fost si despartirea cuplului Iulia si Mihai Albu, care din familia discreta s-a transformat peste noapte intr-una in care domina scandalul. Cei doi au divortat chiar la notar, insa, spre surpriza tuturor, imediat ce au semnat actele de divort, cei doi si-au luat ramas-bun printr-un sarut pasional. Impacarea a venit, binienteles, destul de rapid.

 

 


Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare