Vedete din Romania

3 vedete care au recunoscut public ca au o alta orientare sexuala

Homosexualitatea este inca un subiect tabu, desi multa lume sustine ca relatiile interumane si mentalitatea s-au schimbat, oamenii fiind mult mai deschisi in fata unor lucruri care pana nu demult provocau rumoare. Totusi, numeroase persoane incearca sa isi ascunda identitatea sexuala, iar acest aspect este si mai bine protejat cand in cauza se afla o persoana celebra. Iata insa cateva vedete care au avut curajul sa recunoasca public ca au o alta orientare sexuala:


1. Jodie Foster

Actrita Jodie Foster a recunoscut oficial ca este lesbiana anul trecut, in cadrul Galei Globurilor de Aur 2013, cand, in timpul discursului sau, a tinut sa ii multumeasca fostei sale partenere de viata Cydney Bernard, de care s-a despartit in 2008.

De curand, Jodie Foster, in varsta de 50 de ani, s-a afisat alaturi de noua sa iubita, fotografa Alexandra Hedison, in varsta de 44 de ani, care a avut, in trecut, o relatie si cu prezentatoarea TV Ellen DeGeneres.


2. Wentworth Miller

Actorul Wentworth Miller, cunoscut din celebrul serial "Prison Break", a facut, in urma cu cateva saptamani, cateva dezvaluiri socante. Actorul a marturisit ca a trecut prin perioade destul de dificile in viata deoarece a dorit sa ascunda faptul ca este homosexual. Vedeta a recunoscut chiar ca ajunsese in pragul sinciderii, iar inainte de a juca in celebrul serial multe usi i-au fost inchise din cauza orientarii sale sexuale.

Wentworth Miller a recunoscut ca este gay anul acesta, dupa ce a refuzat invitatia la Festivalul International de Film de la St.Petersburg din cauza atitudinii agresive a rusilor fata de homosexualitate.

"Fiind gay, trebuie sa refuz. Sunt deranjat de atitudinea si tratamentul guvernului rus fata de femeile si barbatii cu orientari gay. Nu accept aceasta situatie si nu pot participa de buna voie la un eveniment gazduit de o tara in care oameni ca mine sunt respinsi din cauza orientarii sexuale", a declarat Miller.


3. Lindsay Lohan

Controversata actrita Lindsay Lohan a recunoscut ca este bisexuala in urma cu patru ani. Vedeta a ezitat sa spuna de la inceput acest lucru deoarece nu era sigura de relatia nabadaioasa pe care o avea cu iubita sa de atunci, Samantha Ronson.



Sursa foto: wallfive.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare