Vedete din Romania

#andreea mantea #Roxana Vancea #vedete somere # Marina Dina somera

3 vedete care au ramas somere

Desi ai crede ca vedetele au o cariera plina de succes, fara suisuri sau coborasuri si nu se pot confrunta niciodata cu probleme financiare, exista si cateva exceptii. Multe dintre vedetele autohtone au fost si ele afectate de criza economica ce a pus stapanire peste tot in lume, iar acum au ajuns somere. Iata cateva vedete care se confrunta cu aceasta situatie.

1. Marina Dina

Vremurile in care Marina Dina era una dintre cel mai bine cotate fotomodele au apus. Vedeta a plecat din tara in urma cu un an, pentru a-si incerca norocul peste hotare, dupa ce a fost data afara din postul de asistenta TV la emisiunea "Rai, da' buni", de la Antena 2.

In urma cu cateva luni, Marina si-a facut din nou aparitia in peisajul monden romanesc, cu speranta ca va reusi sa gaseasca totusi un job pe la o televiziune. Norocul nu i-a suras insa nici de aceasta data, mai ales din cauza indelungatei sale absente.

Acum, Marina este somera si se descurca destul de greu cu banii, mai ales ca ea a fost intotdeauna obisnuita sa aiba o situatie financiara foarte buna prin prisma relatiei pe care a avut-o cu fiul unui multimilionar care ii facea toate poftele. Anul trecut insa si acesta i-a spus pas vedetei.

2. Roxana Vancea

Asistenta TV Roxana Vancea a parasit in primavara matinalul de la Antena 1, "Neatza" pentru a promova in cariera sa, mai exact pe postul de prezentator de stiri.

Se pare insa ca frumoasa olteanca s-a cam grabit cu aceasta decizie deoarece, pana la urma, ea nu a mai primit jobul, iar acum este somera, avand din cand in cand colaborari scurte si foarte razlete pe la diverse emisiuni de divertisment.

3. Andreea Mantea

Realizatoarea TV Andreea Mantea a fost pusa si ea pe liber in urma cu cateva saptamani de turcii de la Kanal D. Vedeta a fost inlocuita la emisiunea "Wowbiz" cu Adelina Pestritu.

Deocamdata, Andreea Mantea spera sa primeasca o oferta tentata si sa isi reia activitatea, insa, pana atunci, ea isi pune la punct latura sentimentala a vietii. De curand, vedeta a intrat intr-o relatie cu Gabi Badalau, fostul iubit al Ramonei Gabor.


Sursa foto: romaniatv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare