Vedete din Romania

#make-up #laura cosoi #antonia #oana cuzino #vedete machiaj #vedete fara machiaj

3 vedete autohtone care arata surprinzator chiar si fara machiaj

In lumina reflectoarelor, celebritatile stralucesc, afisand o imagine perfecta, mai ales ca in spatele lor se afla o armata de stilisti, care pot face minuni. Intalnind insa vedetele tale preferate pe strada s-ar putea sa fii dezamagit/a sau, de ce nu, surprins/a placut de aspectul acestora. Iata cateva vedete autohtone care arata surprinzator de bine chiar si fara machiaj.

1. Oana Cuzino

Prezentatoarea emisiunii "Ce se intampla, doctore?", de la Pro TV, Oana Cuzino, este una dintre vedetele autohtone care se bucura de aprecieri chiar si cu un look natural.
Vedeta a postat recent pe pagina sa de Facebook o fotografie in care le arata fanilor sai virtuali o imagine din viata de zi cu zi, fara pic de machiaj. Chiar si asa, realizatoarea TV este extrem de atragatoare, cu un ten luminos si proaspat, iar coafura naturala ii dau un aer sic si fresh.

2. Laura Cosoi

O alta vedeta care nu se sfieste sa apara in public fara pic de machiaj, deoarece este constienta de atuurile sale, este actrita Laura Cosoi. Vedeta posteaza pe pagina sa de Facebook, cat si pe blog numeroase fotografii in care apare cu un look natural.

Vedeta a marturisit, de asemenea, ca nu pune mare pret pe make-up. Iar afara momentelor in care se afla la munca, ea prefera sa nu se machieze. De asemenea, in situatii speciale, cand trebuie sa participe la anumite evenimente la care este invitata, se machiaza singura, insa prefera un machiaj simplu si foarte natural.

3. Antonia

Cantareata Antonia, desemnata, de altfel si cea mai sexy femeie din Romania, arata impecabil chiar si fara pic de machiaj. Artista este multumita de felul in care arata, de aceea posteaza si numeroase fotografii pe Facebook facute la primele ore ale diminetii sau imagini fara nicio editare facuta in prealabil.

Antonia este, de asemenea, constienta ca nu are un chip perfect, insa chiar si asa, ea nu si-ar dori sa apeleze la operatiile estetice.

"Sunt om si recunosc ca sunt unele lucruri care nu imi plac la mine, dar nu m-am gandit sa-mi fac operatii estetice [...] Asta este si farmecul, sa fii diferit!", a marturisit Antonia.



Sursa foto: acasatv.md, gandul.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului