Vedete din Romania

#accidente #vicii #inchisoare #anturaj #arestari #consum de droguri #vedete lege #card fals

3 vedete aflate la limita legii

Sunt tineri, celebri, bogati, insa ajung sa uite de statutul pe care il au si recurg la metode neortodoxe pentru a-si mari veniturile sau intra in anturaje care le provoaca doar neplaceri si care ii situeaza la limita legii. Pe langa faima si succes, lumea showbizului le poate oferi vedetelor posibilitatea de a alege partile bune sau de a cadea prada viciilor de care este stapanita. Iata cateva vedete care s-au aflat in situatii la limita legii sau care au fost chiar incarcerate.

1 Tudor Sisu

Rapperul Tudor Sisu este unul dintre cele mai recente si elocvente exemple in acest sens. Tudor Sisu, care a facut parte din formatia La Familia, alaturi de Puya, a fost arestat de mai multe ori pentru trafic si consum de droguri. Saptamana trecuta, Tudor Sisu a fost eliberat conditionat din inchisoare dupa ce a ispasit doar doua treimi din pedeapsa de patru ani de inchisoare.

Desi muzica pe care o canta si mesajul pe care dorea sa il transmita publicului era acela de a evita consumul stupefiantelor, se pare ca rapperul avea el insusi grave probleme in acest sens.

Tudor Sisu a intrat chiar intr-un grup infractional, alcatuit din 15 membri si a fost arestat si in anul 2003, dupa ce politia a facut o perchezitie in apartamentul sau.

2 Natalia Mateut

Fiica fostului dinamovist Dorin Mateut, Natalia Mateut, a avut parte si ea de un moment la limita legii, imediat ce a inceput sa apara din ce in ce mai mult in lumina reflectoarelor. Anul trecut, Natalia Mateut a fost arestata, alaturi de cativa prieteni, in Amsterdam, dupa ce a folosit la cumparaturi un card fals. Suma pe care Natalia Mateut si prietenii sai au cheltuit-o s-a ridicat la 80.000 de euro. Natalia a fost insa eliberata la doua zile dupa arestare.



3 Serban Huidu

Realizatorul TV Serban Huidu, cunoscut de la emisiunea "Cronica Carcotasilor", difuzata la Prima TV, a trecut si el prin momente ce l-au pus in situatii conflictuale cu legea. In octombrie 2011, Serban Huidu a provocat un accident, in zona Brasov, in urma caruia au murit trei oameni. Implicarea sa in acest accident a fost intens mediatizata, realizatorul promitand chiar si faptul ca va renunta la cariera sa in TV, din cauza acestui incident. Desi nu a fost arestat, Serban Huidu a primit o condamnare la patru ani de inchisoare cu suspendare.



Sursa foto: cotidianul.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare